Kerstbuffet of kerstdiner op het werk?

Kerstbuffet of kerstdiner op het werk?

Verras uw werknemers met een kerstdiner of kerstbuffet op het werk. Onze catering is incl. kok en evt. bediening, maar ook servies, bestek, chaving-dishes zijn inbegrepen bij de prijs. Daar waar mogelijk wordt het kerstdiner of -buffet ook zo vers mogelijk op locatie bereidt.

Voor particulieren, zie: Kerstdiner 2018

Menu, diëten en allergieën

U kunt zelf het menu samenstellen aan de hand van onderstaande menukaart, maar desgewenst zijn ook andere gerechten mogelijk. In samenspraak met de kok kunt u ook een afwijkend menu opstellen. Weliswaar dient u één menu te kiezen voor de hele groep, maar wij kunnen uiteraard rekening houden met diëten, allergieën en specifieke wensen. U kiest het menu dat u het meest aanspreekt, en wij zullen indien nodig de gerechten aanpassen voor de gasten met een allergie of dieetwens.

MENU KERSTDINER

Een kerstdiner is beschikbaar als:
Drie gangen diner
Vier gangen diner
Vijf gangen diner (max 2 hoofdgerechten)

*Bij het diner is knapperig brood met boter of tapenade inbegrepen.

Voor- en tussengerechten

Rosbief carpaccio
Carpaccio van rosbief met rucola, geroosterde bietjes, granaatappel, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en balsamico-dressing.

Vijgen en honing
Een salade met geitenkaas, parmaham, vijgen, noten en een honingvinaigrette.

Parelhoen & pompoen
Parelhoenfilet, met julienne van groentes en shittake in een fluweelzacht soepje van pompoen.

Hoofdgerechten

Eenden- of ganzenborst
Geglaceerde in karwij en honing, met een aardappel galette, savooiekool, bramen en een portjus.

Rib-eye
Aan één stuk rosé gegaard met knoflook en rozemarijn, geroosterde pastinaak, sjalot, shiitake en witte wijnroomsaus.

Klassieker: Beef wellington
Diamanthaas in bladerdeeg met serranoham en paddenstoelen, geserveerd met een pastinaakpuree, wintergroentes en cranberry-compote.

Porchetta
Rollade van buikspek gevuld met kruiden en pijnboompitten, geserveerd met notenrijst en een Braziliaanse zwarte bonenstoof.

Kabeljauw
Op de huid gebakken kabeljauw (desgewenst met droge worst), een mousseline van bloemkool, romanesco, zeekraal en een saus van vermouth.

Nagerechten

Stoofpeer
Rood gepocheerde peer in witte chocolade met vanille roomijs en amandelkruim.

Chocoladecake
Met zoute karamel, hazelnootcrème en zuidvruchten.

Omgekeerde ananas
Tarte tartin van ananas met rum en mascarponeroom.

Parfait van pistache
Een ijstaart van pistache met cranberry’s, sponge cake en saus van abrikozen.

Kaasplankje

Brie & Blauwe kaas
Met cranberries, noten en honing, geserveerd met toast.

MENU KERSTBUFFET

Een kerstbuffet is beschikbaar als:
Brons: Broodplank (zonder kaas), twee koude gerechten, twee hoofdgerechten en drie bijgerechten.
Zilver: Broodplank, twee koude gerechten, drie hoofdgerechten en drie bijgerechten.
Goud: Broodplank, drie koude gerechten, vier hoofdgerechten en drie bijgerechten.

Broodplank

Knapperig brood
Met huisgemaakte kruidenboter of tapenade.

Brie & Blauwe kaas
Met cranberries, noten en honing, geserveerd met toast.

Koude gerechten & salades

Rosbief carpaccio
Carpaccio van rosbief met rucola, geroosterde bietjes, granaatappel, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en balsamico-dressing.

Vijgen en honing
Een salade met geitenkaas, parmaham, vijgen, macadamia-noten en een honingvinaigrette.

Sinaasappel coleslaw
Van spitskool, wortel, sinaasappel en rozijnen.

Pompoen
Geroosterd, met linzen, rode ui, rucola, feta en een knoflookdressing.

Gerookte zalm
Op een salade van couscous, dille en granaatappel.

Waldorfsalade
Romig salade met bleekselderij, appel, druiven en walnoten.

Warm gerechten

Eenden- of ganzenborst
Geglaceerd in honing en karwij.

Kalkoen
Gevuld met abrikozen, paddenstoelen en noten.

Rib-eye
Aan één stuk rosé gegaard met knoflook en rozemarijn.

Stoofpotje
Wild (hert, haas en zwijn) met zoete aardappel, linzen en laurier.

Beenham
Geglaceerd met kruidnagel, Whiskey en bruine suiker.

Kabeljauw
Gegratineerde kabeljauw met romanesco en een saus van vermouth.

Bijgerechten

Groente roast
van pompoen, wortel en pastinaak.

Aardappelpuree
Gegratineerd, met nootmuskaat en peterselie.

Spruiten
Met rode ui en spekjes gebakken.

Rode kool
Zacht gekookt met appel, balsamico, zoethout en gedroogde bosbessen.

Quiche van boerenkool
Met rode ui, paddenstoelen en oude kaas.

Nagerechten

Stoofpeer
Gepocheerd, met chocolasaus, vanille roomijs en amandelkruim.

Chocoladecake
Met zoute karamel, hazelnootcrème en zuidvruchten.

Omgekeerde ananas
Tarte tartin van ananas met rum en mascarponeroom.

Parfait van pistache
Een ijstaart van pistache met cranberry’s en saus van abrikozen.

Bereken uw prijs