Winterbarbecue

Een barbecue in de winter? Ja, dat kan! Onder de sterrenhemel, verwarmd door gluhwein, rum en houtvuur, wordt u verwend met heerlijke gerechten, zoals ossenstaartsoep, winterse salades, gepofte aardappels, Entrecôte en ganzenborst.

Een barbecue aan huis door Uitjethuis is echt volledig verzorgt. De kok staat achter de barbecue en bereidt de Entrecote, huisgemaakte hamburgers, Gambaspiesjes of zalm au papilot heerlijk mals. En bij grote groepen komt een gastheer/vrouw mee die achter het buffet zal staan uw gasten zal voorzien van heerlijke salades en andere bijgerechten. Maar ook de barbecue zelf, een buffettafel voor de salades, servies, bestek en servetten zijn inbegrepen. Zijn dat niet de ingrediënten voor een onbezorgde barbecue aan huis? De catering van uw barbecue is bij ons in goede handen.

Onze gerechten zijn vaak ook net wat anders dan u gewend bent, grote spiesen, gebruik van wild en desgewenst veel vis maken een barbecue verzorgt door Uitjethuis bijzonder. Wij bereiden desgewenst het vlees op onze houtskool barbecue, voor de echte authentieke barbecue smaak.

TIP: Een winterbarbecue is goed te combineren met een drankenbuffet. Het drankenarrangement is voor een winterbarbecue goed uit te breiden met Gluhwijn, Donkerbier, warme chococolademelk, rum of jagerthee.

Menukaart
Ons barbecue menu is verkrijgbaar als:
Brons: € 20,- p.p. (Brood, drie bij- en drie hoofdgerechten.)
Zilver: € 25,- p.p. (Brood, vier bij- en vijf hoofdgerechten.)
Goud: € 30,- p.p. (Brood, vijf bij- en zes hoofdgerechten.)

Vooraf

  • Ambachtelijk brood met knoflookboter, zalmcreme en kruidenroomkaas.
  • Hartverwarmende ossenstaartsoep met winterwortel en diverse paddenstoelen.

Bijgerechten

  • Pompoensalade met rode ui, zachte geitenkaas en notensla in een honingmosterddressing.
  • Witlofsalade met roquefort, in port gestoofde peertjes en walnoten.
  • Huisgemaakte aardappelsalade met zeevruchten.
  • Gepofte aardappel met mierikswortelsaus en geroosterde uitjes met tijm.
  • Spruitjes met uitgebakken spekjes.

Op de Barbecue

  • Entrecote van de lende, in rode wijn gemarineerd
  • Eend- of ganzenborst, Traditioneel Hollands gemarineerd
  • Spiraal van een goede saucijs, in donkerbier en mosterd gemarineerd
  • Grote spiezen met kip, Oosters gemarineerd
  • Grote spiezen met gamba’s, pittig gemarineerd
  • Kabeljauw met zuurkool, au papillot
Bereken uw prijs & reserveer