Duits buffet

Terwijl u geniet van de broodplank, staat de chefkok voortvarend en vol passie te kokkerellen. Geuren van gebakken brood, in knoflook gebakken gamba’s en vers gesneden fruit. Snel zult u horen: “Het buffet is geopend”.

Zorgeloos genieten

Onze koks bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Ook zal de kok, gastheer of -vrouw het buffet begeleiden en de gerechten eventueel toelichten. Het servies, bestek, servetten evenals buffettafel(s) zijn inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons.

Dranken & wijnen

Wij kunnen ook de dranken bij uw Duits buffet verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met chocola na. Met een drankenbuffet kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en wijn. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*

* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.

Het menu

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. Weliswaar dient u één menu te kiezen voor de hele groep, maar wij kunnen uiteraard rekening houden met diëten, allergieën en specifieke wensen.

Een Duits buffet is beschikbaar als:
Brons:  € 20,- p.p. (Twee koude gerechten en twee warme gerechten)
Zilver: € 25,- p.p. ( Drie koude gerechten en drie warme gerechten)
Goud: € 30,- p.p. (Vier koude gerechten en vier warme gerechten)
Exclusief € 100,- startkosten.

Koude tapas en bijgerechten zijn altijd inbegrepen. Optioneel kunt u hapjes, een soep en een nagerecht bij bestellen.

[/su_list]
Menukaart
Vooraf
  • Kaiserbrood en Zuurdesembrood met huisgemaakte kruidenboter, salami en ham, mosterd en augurken.
Soepen

U kunt het buffet uitbreiden met een soep naar keuze. De soep word geleverd met bijpassende garnituren.

  • Klassieke goulashsoep van runderpoulet.
  • Fluweelzachte aardappelsoep met forel of spek.
  • Runderbouillon met Tiroler spekknödel.
Koude gerechten
  • Kartoffelsalade van aardappel, augurk, radijs en tuinkruiden.
  • Salade van haring, rode biet en zure appel.
  • Salade van gekookte eieren in mosterdsaus.
  • Gemengde salade van ingelegde wortel en witte kool met bladsla, komkommer en mais met een frisse yoghurtdressing.
Hoofd gerechten
  • Braadworst in currysaus.
  • Schweinebraten – groot varkensgebraad met biersaus.
  • Sauerbraten – stoofpot van rundvlees in rozijnensaus.
  • Wienerschnitzel van kalfsvlees met citroen en bessencompote.
  • Snoek- of zeebaars in kappertjesboter.
  • Zwiebelkuchen – hartige taart met gekarameliseerde uien, spek en emmentaler.
  • Asperges in botersaus (Alleen mei-juni).
Bijgerechten
  • Bratkartoffeln met spekjes.
  • Gegratineerde bloemkool met spekjes.
  • Gestoofde rode kool naar Duits recept.
Nagerechten

U kunt het buffet uitbreiden met een dessert naar keuze of een dessertbuffet met drie desserts.

  • Kaisersmarrn – Pannenkoekvariant met pruimencompote.
  • Kleine apfelstrudel met vanillesaus.
  • Schwarzwälder Kirsch in een glaasje.
  • Pudding van riesling met verse druiven.
  • Plaatgebak van seizoensfruit.
  • Wafels met vanille-ijs en warme kersen.
Bereken uw prijs & reserveer