Hollands buffet

Voor de catering van een heerlijke Hollands buffet met veelal huisgemaakte authentieke Hollandse gerechten. Indien mogelijk bereiden wij de gerechten dan ook vers op locatie. Ook zal de kok, gastheer of -vrouw het buffet begeleiden en de gerechten eventueel toelichten.

Wij serveren het buffet ook vaak in meerdere gangen, eerst de broodplank en vervolgens de koude en warme gerechten. Desgewenst is het buffet uit te breiden met meer gangen, zoals een soep tussendoor of een dessert na. Ook zijn er optioneel hapjes bij te bestellen, deze zullen op plateau’s geserveerd worden aan u en uw gasten.

De selectie van de gerechten voor het Hollands buffet kunt u zelf samenstellen aan de hand van de Menukaart. Weliswaar dient u één menu te kiezen voor de hele groep, wij kunnen uiteraard rekening houden met diëten, allergieën en specifieke wensen. Het servies, bestek, buffettafel en servetten zijn inbegrepen bij de prijs. Voor kleine groepen tot 16 personen kan het buffet ook op de eettafel geserveerd worden.

Het Holland buffet is goed te combineren met een drankenarrangement, u kunt dan onbeperkt genieten van een selectie dranken die in samenspraak zijn opgesteld, uitsluitend met A-merk bier, fris en wijnen. Het drankenbuffet is inclusief één of meerdere obers, die de drankjes inschenken, glazen ruimen en het buffet netjes schoon houden.

Menukaart
Ons Hollands buffet is te reserveren als:
Brons: Broodplank, drie koude gerechten/soep, twee hoofdgerechten en twee bijgerechten.
Zilver: Broodplank, vier koude gerechten/soep en drie hoofdgerechten en drie bijgerechten.
Goud: Broodplank, kaasplateau, vier koude gerechten/soep, vier hoofdgerechten en drie bijgerechten.

Vooraf
  • Boerenbrood met twee huisgemaakte boters, zoals o.a. kruidenboter en dillemosterdboter.
  • Plateau met een selectie luxe zachte kazen en paté.
Soep

U kunt het buffet uitbreiden met een soep naar keuze. De soep word geleverd met bijpassende garnituren.

  • Romige tomatensoep met gehaktballetjes.
  • Heldere ossenstaartsoep met Madeira.
  • Kippensoep met een vleugje Indonesië.
Koude gerechten
  • Huisgebraden rosbief met eitjes, augurk en remouladesaus.
  • Rollade van kalkoen met farce van veenbes en appel.
  • Haring op roggebrood en makreel op toast.
  • Gerookte zalm en garnalen met wiskeycocktailsaus.
  • Een huisgemaakte aardappelsalade met appel, augurk, zilverui en tuinkruiden.
  • Groene salade van druiven, geitenkaas, walnoten en honingdressing.
  • Rauwkostsalade van witlof, appel, ei, sinaasappel en walnoot.
Warm gerechten
  • In de oven gegaarde beenham met kruidnagel, whiskey en bruine suiker.
  • Oma’s gehaktballen in eigen jus.
  • Hachee van sukade, rode ui en ontbijtkoek.
  • Biefstukjes van diamanthaas met champignons en peperroomsaus.
  • Tongrolletjes met bieslook en prei.
  • Kabeljauw met venkel en tomaat in folie gegaard.
Bijgerechten
  • Geroosterde aardappel met spekjes en ui.
  • Hollandse asperges met ham, ei en gesmolten boter. (mei en juni)
  • Geglaceerde worteltjes met groene groentjes en bonenkruid.
  • Witlof uit de oven met ham en kaas.
  • klassieke rode kool met appel, kaneel en rode wijn.
Nagerechten

U kunt het buffet uitbreiden met een dessert naar keuze of een dessertbuffet met drie desserts.

  • Hangop met seizoensfruit en notencrumble in een glaasje.
  • In likeur geflambeerde flensjes met vanille-ijs.
  • Griesmeelpuddinkjes met bitterkoekjes en boerenjongens.
  • Kleine kruimeltaartjes van appel (en rabarber).
  • Chocoladetaart met hazelnoot en karamel.
Bereken uw prijs & reserveer