Hollands buffet

Voor de catering van een heerlijke Hollands buffet met veelal huisgemaakte authentieke Hollandse gerechten. Indien mogelijk bereiden wij de gerechten dan ook vers op locatie. Ook zal de kok, gastheer of -vrouw het buffet begeleiden en de gerechten eventueel toelichten.

Wij serveren het buffet ook vaak in meerdere gangen, eerst de broodplank en vervolgens de koude en warme gerechten. Desgewenst is het buffet uit te breiden met meer gangen, zoals een soep tussendoor of een dessert na. Ook zijn er optioneel hapjes bij te bestellen, deze zullen op plateau’s geserveerd worden aan u en uw gasten.

De selectie van de gerechten voor het Hollands buffet kunt u zelf samenstellen aan de hand van de Menukaart. Weliswaar dient u één menu te kiezen voor de hele groep, wij kunnen uiteraard rekening houden met diëten, allergieën en specifieke wensen. Het servies, bestek, buffettafel en servetten zijn inbegrepen bij de prijs. Voor kleine groepen tot 16 personen kan het buffet ook op de eettafel geserveerd worden.

Het Holland buffet is goed te combineren met een drankenarrangement, u kunt dan onbeperkt genieten van een selectie dranken die in samenspraak zijn opgesteld, uitsluitend met A-merk bier, fris en wijnen. Het drankenbuffet is inclusief één of meerdere obers, die de drankjes inschenken, glazen ruimen en het buffet netjes schoon houden.

Menukaart
Bereken uw prijs & reserveer