Italiaans buffet

Terwijl u geniet van de anti-pasti, staat de chefkok voortvarend en vol passie te kokkerellen. Geuren van gebakken brood, sudderend stoofvlees en vers gesneden fruit. Snel zult u horen: “Het buffet is geopend”.

Zorgeloos genieten

Onze koks bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Ook zal de kok, gastheer of -vrouw het buffet begeleiden en de gerechten eventueel toelichten. Het servies, bestek, servetten evenals buffettafel(s) zijn inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons.

Dranken & wijnen

Wij kunnen ook de dranken bij uw Italiaans buffet verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met chocola na. Met een drankenbuffet kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en wijn. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*

* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.

Het menu

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. Weliswaar dient u één menu te kiezen voor de hele groep, maar wij kunnen uiteraard rekening houden met diëten, allergieën en specifieke wensen.

Een Italiaans buffet is beschikbaar als:
Brons:  € 20,- p.p. (Twee koude gerechten en twee warme gerechten)
Zilver: € 25,- p.p. (Drie koude gerechten en drie warme gerechten)
Goud: € 30,- p.p. (Vier koude gerechten en vier warme gerechten)
Exclusief € 100,- startkosten.

Brood en bijgerechten zijn altijd inbegrepen. Optioneel kunt u hapjes, een soep en een nagerecht bij bestellen.

Menukaart
Vooraf
  • Anti-pasti schaal met Italiaans kaas en worst, olijven, pepers gevuld met roomkaas en gemarineerde groente.
Hapjes
  • Rolletje van parmaham, roomkaas, rucola en pijnboompitten.
  • Gamba met crème van tomaat en knoflook.
  • Crostini met tapenade van zwarte olijven en gebakken paddenstoelen.
  • Crostini met tapenade van cannellinibonen met rozemarijn en citroen.
  • Spiesje met zongedroogde tomaat, mozzarella en olijf.
  • Rolletje van parmaham, roomkaas, rucola en pijnboompitten.
Soepen

U kunt het buffet uitbreiden met een soep naar keuze. De soep wordt geleverd met bijpassende garnituren.

  • Tomatencrèmesoep met gehaktballetjes en basilicumroom.
  • Minestronesoep met cannelibonen en seizoen groenten.
  • Tortellini in runderbouillon met courgette en paddenstoelen.
Koud buffet
  • Een salade caprese van diverse soorten tomaten met basilicum en knoflook.  (juni-okt)
  • Vitello tonato met tonijnmayonaise, rucola, kapertjes kwartelei.
  • Carpaccio met rucola, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, en Parmezaanse kaas.
  • Een rucolasalade van perziken, parmaham, mozzarella en balsamicodressing.(juni-sept)
  • Rucolasalade met peer, gorgonzola en walnoten.
  • Meloen met parmaham en mozzarella. (aug-okt)
  • Pastasalade met pesto, tonijn, olijven en rucola.
  • Venkelsalade met sinaasappel, rozijnen en amandelen.
Warm buffet
  • Italiaans gekruide gehaktballetjes in tomatensaus.
  • Saltim bocca – kalfsvleesrolletjes met salie en parmaham.
  • Lamsvlees in rode wijn gestoofd met aubergine.
  • Gegrilde kalkoenfilet met pesto en mozzarella.
  • Frutti di mare van gamba’s en mosselen.
  • Gebakken portabella gevuld met spinazie, cashewnoten en kruidenkaas.
  • Lasagne van gegrilde courgette, aubergine en ricotta.
Bijgerechten
  • Pasta, zoals penne, farfalle of tagliatelle.
  • Aardappeltjes uit de oven met knoflook en rozemarijn.
  • Diverse Italiaanse broden, zoals focaccia en Ciabatta.
Nagerechten

U kunt het buffet uitbreiden met een dessert naar keuze of een dessertbuffet met drie verschillende desserts. Onze desserts worden huisgemaakt.

  • Klassieke tiramisu in een glaasje.
  • Vanille pannacotta met karamelsaus.
  • Citroengranitta met limoncello.
  • Polentacake met sinaasappel en cardamon.
  • Semifreddo (ijs-taart) met bitterkoekjes en likor 43.
  • Marcaponeroom met witte chocolade, verse aardbeien met balsamico. (mei/sep)
Bereken uw prijs & reserveer