Italiaans buffet

Voor de catering van een heerlijke Italiaans buffet met veelal huisgemaakte authentieke Italiaanse gerechten. De gerechten worden indien mogelijk zo vers mogelijk bereidt op locatie. Ook zal de kok, gastheer of -vrouw de gerechten van achter het buffet serveren en toelichten.

Het buffet wordt in twee gangen geserveerd, eerst wordt de antipasti en evt. crostini’s op verschillende punten geserveerd en vervolgens wordt het buffet geopend. Desgewenst is het buffet uit te breiden met meerdere gangen, zoals een soep tussendoor of een dessert na.

Het servies, bestek, buffettafel en servetten zijn ook inbegrepen bij de prijs. Voor kleine groepen tot 16 personen kan het buffet ook op de eettafel geserveerd worden.

Het Italiaans buffet is goed te combineren met een drankenarrangement, u kunt dan onbeperkt genieten van een selectie dranken die in samenspraak zijn opgesteld, uitsluitend met A-merk bier, fris en wijnen. Het drankenbuffet is inclusief één of meerdere obers, die de drankjes inschenken, glazen ruimen en het buffet netjes schoon houden.

Menukaart
Bereken uw prijs & reserveer