Spaans buffet

Voor de catering van een heerlijke Spaans buffet met veelal huisgemaakte authentieke Spaanse gerechten, waarbij uiteraard enkele tapas niet kunnen ontbreken. Het Spaanse buffet of de tapas aan huis worden geleverd incl. kok en eventueel bediening. De gerechten worden indien mogelijk zo vers mogelijk bereidt op locatie.

Het Spaanse buffet wordt in minimaal twee gangen geserveerd, eerst de koude tapas en vervolgens de warme gerechten. Desgewenst is het buffet uit te breiden met meerdere gangen, zoals een soep tussendoor of een dessert na.

Het servies, bestek, buffettafel en servetten zijn inbegrepen bij de prijs. Voor kleine groepen tot 16 personen kan het buffet ook op de eettafel geserveerd worden.

Het Spaans buffet is goed te combineren met een drankenarrangement, u kunt dan onbeperkt genieten van een selectie dranken die in samenspraak zijn opgesteld, uitsluitend met A-merk bier, fris en wijnen. Uiteraard mag de Sangria niet ontbreken. Het drankenbuffet is inclusief één of meerdere obers, die de drankjes inschenken, glazen ruimen en het buffet netjes schoon houden.

Menukaart
Bereken uw prijs & reserveer