Spaans buffet

Terwijl u geniet van de koude tapas, staat de chefkok voortvarend en vol passie te kokkerellen. Geuren van gebakken brood, in knoflook gebakken gamba’s en vers gesneden fruit. Snel zult u horen: “Het buffet is geopend”.

Zorgeloos genieten

Onze koks bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Ook zal de kok, gastheer of -vrouw het buffet begeleiden en de gerechten eventueel toelichten. Het servies, bestek, servetten evenals buffettafel(s) zijn inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons.

Dranken & wijnen

Wij kunnen ook de dranken bij uw Spaans buffet verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met chocola na. Met een drankenbuffet kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en wijn. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*

* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.

Het menu

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. Weliswaar dient u één menu te kiezen voor de hele groep, maar wij kunnen uiteraard rekening houden met diëten, allergieën en specifieke wensen.

Een Spaans buffet is beschikbaar als:
Brons:  € 20,- p.p. (Twee salades en drie warme tapas)
Zilver: € 25,- p.p. ( Drie salades en vier warme tapas)
Goud: € 30,- p.p. (Vier salades en zes warme tapas)
Exclusief € 100,- startkosten.

Koude tapas en bijgerechten zijn altijd inbegrepen. Optioneel kunt u hapjes, een soep en een nagerecht bij bestellen.

Menukaart
Koude tapas

Brood met huisgemaakte aioli, gemarineerde olijven, rode pepertjes gevuld met roomkaas, machegokaas en chorizo.

Hapjes
  • Pinchos van zalm, roomkaas en kwartelei.
  • Pinchos van geroosterde paprika en tonijn.
  • Pinchos van gerookte kip, serranoham en artichokhart.
  • Pinchos van ibericoham en crème van paprika.
Soepen

U kunt het buffet uitbreiden met een soep naar keuze. De soep wordt geleverd met bijpassende garnituren.

  • Klassieke gazpacho met gamba’s.
  • Kikkererwtensoep met chorizo en spinazie.
  • Knoflooksoep met serranoham en gekookte eieren.
Salades
  • Spaanse salade met geroosterde paprika, tomaat, rode uien en zwarte olijven.
  • Taboulleh salade van couscous, geroosterde pompoen, rode ui, komkommer, ras el hanout en munt.
  • Venkelsinaasappelsalade met zwarte olijven en rode ui.
  • Vijgensalade met rucola, serranoham en manchegokaas.(aug – okt)
  • Meloen met serranoham en verse munt.(jul- okt)

Warme tapas

  • Lamsgehaktballetjes met pistachenoten.
  • Kippendij gemarineerd in Marsala.
  • Moorse varkensvlees spiesjes.
  • Geitenkaas met honing omwikkeld in spek.
  • Kabeljauw met een crunch van chorizo.
  • Gebakken gamba’s in knoflook en pepertjes.
  • Mosselen in pittige tomatensaus.
  • Empanadilles gevuld met feta, rode pepertje, ui en tomaat.
  • Gemengde paddenstoelen met knoflook en peterselie.
  • Spinazie met kikkererwten, rozijnen en kaneel.

Bijgerechten

  • Aardappeltjes uit de oven met een salsa brava.
  • Paella van chorizo, paprika, doperwtjes en saffraan.
Nagerechten

U kunt het buffet uitbreiden met een dessert naar keuze of een dessertbuffet met drie desserts.

  • Sinaasappel-amandeltaart met slagroom.
  • Creme catalana, pudding van kaneel en vanille.
  • Citroensorbetijs met cava.
  • Amandeltaart sinaasappel en kardemom.
Bereken uw prijs & reserveer