Spaans buffet

Voor de catering van een heerlijke Spaans buffet met veelal huisgemaakte authentieke Spaanse gerechten, waarbij uiteraard enkele tapas niet kunnen ontbreken. Het Spaanse buffet of de tapas aan huis worden geleverd incl. kok en eventueel bediening. De gerechten worden indien mogelijk zo vers mogelijk bereidt op locatie.

Het Spaanse buffet wordt in minimaal twee gangen geserveerd, eerst de koude tapas en vervolgens de warme gerechten. Desgewenst is het buffet uit te breiden met meerdere gangen, zoals een soep tussendoor of een dessert na.

Het servies, bestek, buffettafel en servetten zijn inbegrepen bij de prijs. Voor kleine groepen tot 16 personen kan het buffet ook op de eettafel geserveerd worden.

Het Spaans buffet is goed te combineren met een drankenarrangement, u kunt dan onbeperkt genieten van een selectie dranken die in samenspraak zijn opgesteld, uitsluitend met A-merk bier, fris en wijnen. Uiteraard mag de Sangria niet ontbreken. Het drankenbuffet is inclusief één of meerdere obers, die de drankjes inschenken, glazen ruimen en het buffet netjes schoon houden.

Menukaart
Ons Spaans buffet is te serveren als:
Brons: Vooraf, twee salades, drie hoofdgerechten en bijgerechten.
Zilver: Vooraf, drie salades, vier hoofdgerechten en bijgerechten.
Goud: Vooraf, drie salades, zes hoofdgerechten en bijgerechten.

Vooraf
  • Brood met huisgemaakte aioli en tapenade.
  • Huis gemarineerde olijven.
  • Rode pepertjes gevuld met roomkaas.
Soepen

U kunt het buffet uitbreiden met een soep naar keuze. De soep word geleverd met bijpassende garnituren.

  • Klassieke gazpacho met gamba’s.
  • Kikkererwtensoep met chorizo en spinazie.
  • Knoflooksoep met serranoham en gekookte eieren.
Salades
  • Spaanse salade met geroosterde paprika, tomaat, rode uien en zwarte olijven.
  • Taboulleh salade van couscous, geroosterde pompoen, rode ui, komkommer, ras el hanout en munt.
  • Venkelsinaasappelsalade met zwarte olijven en rode ui.
  • Vijgensalade met rucola, serranoham en manchegokaas.(aug/okt)
  • Meloen met serranoham en verse munt.(jul/okt)

Hoofdgerechten

  • Lamsgehaktballetjes met pistachenoten.
  • Kippendij gemarineerd in Marsala.
  • Moorse varkensvlees spiesjes.
  • Geitenkaas met honing omwikkeld in spek.
  • Kabeljauw met een crunch van chorizo.
  • Gebakken gamba’s in knoflook en pepertjes.
  • Mosselen in pittige tomatensaus.
  • Empanadilles gevuld met feta, rode pepertje, ui en tomaat.
  • Gemengde paddenstoelen met knoflook en peterselie.
  • Spinazie met kikkererwten, rozijnen en kaneel.

Bijgerechten

  • Aardappeltjes uit de oven met een salsa brava.
  • Paella van chorizo, paprika, doperwtjes en saffraan.
Nagerechten

U kunt het buffet uitbreiden met een dessert naar keuze of een dessertbuffet met drie desserts.

  • Sinaasappel-amandeltaart met slagroom.
  • Creme catalana, pudding van kaneel en vanille.
  • Citroensorbetijs met cava.
  • Amandeltaart sinaasappel en kardemom.
Bereken uw prijs & reserveer