Wildbuffet

Vanaf strak afgerokte buffettafels presenteren wij een heerlijk wildbuffet met veelal huisgemaakte authentieke Hollandse gerechten.

Uitjethuis staat voor luxe, kwaliteit en service. Indien mogelijk bereiden wij de gerechten dan ook vers op locatie. Ook zal de kok, gastheer of -vrouw het buffet begeleiden en de gerechten eventueel toelichten. Wij serveren het buffet ook vaak in meerdere gangen, eerst de broodplank en vervolgens de koude en warme gerechten. Desgewenst is het buffet uit te breiden met meer gangen, zoals een soep tussendoor of een dessert na. Ook zijn er optioneel hapjes bij te bestellen, deze zullen op plateau’s geserveerd worden aan u en uw gasten.

Het servies, bestek, buffettafel en servetten zijn inbegrepen bij de prijs. Voor kleine groepen tot 12 personen kan het buffet ook op de eettafel geserveerd worden.

Zijn niet al uw gasten te spreken over wild, dan kunt het buffet ook aanvullen met gerechten uit het Hollands buffet.

Menukaart
Ons Wildbuffet is te reserveren als:
Brons: Broodplank, twee koude gerechten, twee hoofdgerechten en drie bijgerechten.
Zilver: Broodplank, drie koude gerechten en drie hoofdgerechten en drie bijgerechten.
Goud: Broodplank, kaasplateau, drie koude gerechten, vier hoofdgerechten en drie bijgerechten.

Vooraf
  • Boerenbrood met twee huisgemaakte boters, zoals o.a. kruidenboter en dillemosterdboter.
  • Plateau met een selectie luxe zachte kazen en wildpaté.
Koude gerechten
  • Een huisgemaakte aardappelsalade met appel, augurk, zilverui en tuinkruiden.
  • Salade van witlof, buikspek en notenmelange.
  • Salade van geitenkaas, druiven, walnoten en honingdressing.
  • Een spitskool salade met sinaasappel, walnoten en rozijnen.
  • Een pompoensalade met fetakaas en linzen.
Warm gerechten
  • Hert of Reemedaillons in kruidenkorst.
  • Ganzen of Eendenborst in honing en karwij geglaceerd.
  • Gehaktbal van wild in eigen jus.
  • In de oven geroosterde wildzwijnbout.
  • Stoofpotje van wild met linzen en zoete aardappel.
  • Hazenpeper met chocolade en ontbijtkoek.
  • Hertenragout met pruimen.
Bijgerechten
  • Geroosterde aardappel, wortel, pastinaak en pompoen.
  • klassieke rode kool met appel, kaneel en rode wijn.
  • Hele knolselderij uit de oven.
  • Spruitjes met uitgebakken spekjes.
Bereken uw prijs