Catering hapjes

Iets te vieren? Wij staan garant voor een goed verzorgde borrel of receptie, met heerlijke luxe hapjes en een gastvrije bediening. Wij bereiden de hapjes zo vers mogelijk op locatie. Daarnaast zijn onze tarieven ook inclusief bediening. Wij serveren een luxe selectie hapjes en vaak net even anders als u gewend bent.

Voor een klein gezelschap komt de kok alleen, hij bereidt de hapjes vers op locatie en serveert deze aan u en uw gasten. Bij grotere groepen komt er aparte bediening mee. Neemt u ook een drankenarrangement af, dan plaatsen wij een drankenbuffet, deze wordt bemant door 1 of meerdere obers. Uw gasten kunnen hier hun drankje afhalen. De obers houden tevens alles netjes bij en zorgen dat de vuile glazen worden afgehaald. Ook de afwas is voor onze rekening.

Het drankenarrangement bestaande uit A-kwaliteit bier, fris en wijn kan in overleg worden samengesteld. U kunt het buffet eventueel zelf aanvullen met sterke dranken.

Menukaart
Taart of zoete hapjes

Onze huisgemaakte taarten worden aangesneden door de gastheer/-vrouw en aan uw gasten geserveerd. Schoteltjes en vorkjes zijn dan ook inbegrepen.

 • Taart of zoete hapjes
  Huisgemaakte taart, zoals bijvoorbeeld: Schwarzwalder kirschtaart, Kwarktaart of Appelgebak. Verschillende kleine zoete hapjes is ook mogelijk; zoals bonbons en cup cakes.
  € 4,50 per persoon

Kaas & worst plankjes

Onze kaas, worst & noten plankjes worden op diverse punten geplaatst, gasten kunnen de hapjes zelf pakken. De planken worden aangepast aan het seizoen en de keuken waar uw voorkeur naar uit gaat.

  • Kaas, worst & noten
   Drie verschillende Hollandse en Franse kazen, droge- of mediterrane worst en een selectie noten. We vullen de planken vaak aan met druiven, vijgen of gedroogd fruit.
   € 2,50 per persoon
 • Kaas, worst & noten Deluxe
  Vier verschillende luxe Hollandse en Franse kazen, twee verschillende droge- of mediterrane worsten en een selectie noten. We vullen de planken vaak aan met druiven, vijgen of gedroogd fruit.
  € 4,- per persoon

Plateau hapjes

Onze gastvrouwen- en heren gaan rond met een plateau hapjes. De hapjes worden aangepast aan het seizoen en de keuken waar uw voorkeur naar uit gaat.

  • Plateau hapjes
   Een fijne selectie hapjes, zoals bijvoorbeeld: Canape filet american met kwartelei en tuinkers, Toast met gerookte forel en mierikswortelcrème, wrap met huisgemaakte kipkerrie, spiesje met feta en gegrilde aubergine, tartaar van gerookte zalm met komkommer en tzatziki.
   € 4,50 per persoon (min 3 hapjes per persoon)
 • Plateau hapjes Deluxe
  Zuurdesemcrouton met carpaccio en kruidenmayonaise, witlofschuitje met garnalencocktail, glaasje met paprikadip en bananenchips, Rode bietensalade met gerookte eendenborst en sinaasappel, bleekselderijbootje met makreelpaté, appel en kappertjes, een bonbon van geitenkaas gerold in verse kruiden.€ 6,- per persoon (min 3 hapjes per persoon)

Warme hapjes & snacks

De warme hapjes of snacks worden vers op locatie bereidt en op plateau’s rond geserveerd door onze gastvrouwen- en heren. De hapjes worden aangepast aan het seizoen en de keuken waar uw voorkeur naar uit gaat. Ook vele hapjes uit ons bittergarnituur zijn huisgemaakt.

  • Warme hapjes plateau / bittergarnituur
   Een assortiment van diverse snacks, zoals:
   Ambachtelijke bitterballen, kaassoufflés met peper, Huisgemaakte gehaktballetjes, gamba’s in bierbeslag of Kipkrokantjes. Geserveerd met diverse sausen.
   € 4,50 per persoon (min 3 hapjes per persoon)
 • Warme hapjes plateau Deluxe
  Een fijne selectie warme hapjes, zoals:
  Geitenkaas met honing omwikkeld in spek, Huisgemaakte gehaktballetjes, vlees- of vispasteitjes, Krokant gefrituurde inktvisringen, oosters gemarineerde kipspiesjes.
  € 6,50 per persoon (min 4 hapjes per persoon)
Bereken uw prijs & reserveer