De thuiskok filosofie

UitjeThuis is opgericht in 2007 vanuit een passie voor eten & drinken. De insteek was om luxe diners bij mensen thuis te koken en bedienen. Inmiddels verzorgen onze thuiskok(s) ook de catering van tapas-avonden, barbecues, buffetten, walking dinners, ontbijt- en lunchbuffetten. Deze keur aan culinaire mogelijkheden verzorgen wij niet alleen bij mensen thuis, maar ook bij bedrijven of op andere unieke locaties.

De werkwijze die wij hanteren kent een geheel eigen karakter, als onze cateringsmogelijkheden worden inclusief thuiskok en eventueel bediening geleverd. Daardoor kunnen wij de meeste gerechten vers op locatie bereiden.

Onze keuken is Europees van aard met veel Mediterrane tinten. Halffabricaten vermijden wij zoveel mogelijk, huisgemaakt is ons devies. Daarnaast werken onze thuiskok(s) uitsluitend met hoogwaardige ingrediënten, niet bepaald aan de hand van de prijs, maar naar smaak (proeven en vergelijken).

Ook vinden wij het belangrijk dat er zo weinig mogelijk afval geproduceerd wordt. Een product, ingrediënt dient zoveel mogelijk benut te worden, zo gebruiken wij vlees- en groente-overblijfselen voor bouillons en sauzen. Garnituren voegen wij alleen toe, wanneer ze ook een toegevoegde waarde brengen qua smaak en niet alleen ten behoeve van de presentatie.