Een kerstbuffet is beschikbaar als:
Brons: Broodplank (zonder kaas), twee koude gerechten, twee hoofdgerechten en drie bijgerechten.
Zilver: Broodplank, twee koude gerechten, drie hoofdgerechten en drie bijgerechten.
Goud: Broodplank, drie koude gerechten, vier hoofdgerechten en drie bijgerechten.
Broodplank
Knapperig brood
Met huisgemaakte kruidenboter of tapenade.
Brie & Blauwe kaas
Met cranberries, noten en honing, geserveerd met toast.
Koude gerechten & salades
Rosbief carpaccio
Carpaccio van rosbief met rucola, geroosterde bietjes, granaatappel, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en balsamico-dressing.
Vijgen en honing
Een salade met geitenkaas, parmaham, vijgen, macadamia-noten en een honingvinaigrette.
Sinaasappel coleslaw
Van spitskool, wortel, sinaasappel en rozijnen.
Pompoen
Geroosterd, met linzen, rode ui, rucola, feta en een knoflookdressing.
Gerookte zalm
Op een salade van couscous, dille en granaatappel.
Waldorfsalade
Romig salade met bleekselderij, appel, druiven en walnoten.
Warm gerechten
Eenden- of ganzenborst
Geglaceerd in honing en karwij.
Kalkoen
Gevuld met abrikozen, paddenstoelen en noten.
Rib-eye
Aan één stuk rosé gegaard met knoflook en rozemarijn.
Stoofpotje
Wild (hert, haas en zwijn) met zoete aardappel, linzen en laurier.
Beenham
Geglaceerd met kruidnagel, Whiskey en bruine suiker.
Kabeljauw
Gegratineerde kabeljauw met romanesco en een saus van vermouth.
Bijgerechten
Groente roast
van pompoen, wortel en pastinaak.
Aardappelpuree
Gegratineerd, met nootmuskaat en peterselie.
Spruiten
Met rode ui en spekjes gebakken.
Rode kool
Zacht gekookt met appel, balsamico, zoethout en gedroogde bosbessen.
Quiche van boerenkool
Met rode ui, paddenstoelen en oude kaas.
Nagerechten
Stoofpeer
Gepocheerd, met chocolasaus, vanille roomijs en amandelkruim.
Chocoladecake
Met zoute karamel, hazelnootcrème en zuidvruchten.
Omgekeerde ananas
Tarte tartin van ananas met rum en mascarponeroom.
Parfait van pistache
Een ijstaart van pistache met cranberry’s en saus van abrikozen.