Terwijl u geniet van de anti-pasti, staat de chefkok voortvarend en vol passie te kokkerellen. Geuren van gebakken brood, sudderend stoofvlees en vers gesneden fruit. Snel zult u horen: “Het buffet is geopend”.
Zorgeloos genieten
Onze koks bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Ook zal de kok, gastheer of -vrouw het buffet begeleiden en de gerechten eventueel toelichten. Het servies, bestek, servetten evenals buffettafel(s) zijn inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons.
Dranken & wijnen
Wij kunnen ook de dranken bij uw Italiaans buffet verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met chocola na. Met een drankenbuffet kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en wijn. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*
* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.
Het menu
Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. Weliswaar dient u één menu te kiezen voor de hele groep, maar wij kunnen uiteraard rekening houden met diëten, allergieën en specifieke wensen.
Een Italiaans buffet is beschikbaar als:
Brons: € 20,- p.p. (Twee koude gerechten en twee warme gerechten)
Zilver: € 25,- p.p. (Drie koude gerechten en drie warme gerechten)
Goud: € 30,- p.p. (Vier koude gerechten en vier warme gerechten)
Exclusief € 100,- startkosten.
Brood en bijgerechten zijn altijd inbegrepen. Optioneel kunt u hapjes, een soep en een nagerecht bij bestellen.
Menukaart
Vooraf
- Anti-pasti schaal met Italiaans kaas en worst, olijven, pepers gevuld met roomkaas en gemarineerde groente.
Hapjes
- Rolletje van parmaham, roomkaas, rucola en pijnboompitten.
- Gamba met crème van tomaat en knoflook.
- Crostini met tapenade van zwarte olijven en gebakken paddenstoelen.
- Crostini met tapenade van cannellinibonen met rozemarijn en citroen.
- Spiesje met zongedroogde tomaat, mozzarella en olijf.
- Rolletje van parmaham, roomkaas, rucola en pijnboompitten.
Soepen
U kunt het buffet uitbreiden met een soep naar keuze. De soep wordt geleverd met bijpassende garnituren.
- Tomatencrèmesoep met gehaktballetjes en basilicumroom.
- Minestronesoep met cannelibonen en seizoen groenten.
- Tortellini in runderbouillon met courgette en paddenstoelen.
Koud buffet
- Een salade caprese van diverse soorten tomaten met basilicum en knoflook. (juni-okt)
- Vitello tonato met tonijnmayonaise, rucola, kapertjes kwartelei.
- Carpaccio met rucola, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, en Parmezaanse kaas.
- Een rucolasalade van perziken, parmaham, mozzarella en balsamicodressing.(juni-sept)
- Rucolasalade met peer, gorgonzola en walnoten.
- Meloen met parmaham en mozzarella. (aug-okt)
- Pastasalade met pesto, tonijn, olijven en rucola.
- Venkelsalade met sinaasappel, rozijnen en amandelen.
Warm buffet
- Italiaans gekruide gehaktballetjes in tomatensaus.
- Saltim bocca – kalfsvleesrolletjes met salie en parmaham.
- Lamsvlees in rode wijn gestoofd met aubergine.
- Gegrilde kalkoenfilet met pesto en mozzarella.
- Frutti di mare van gamba’s en mosselen.
- Gebakken portabella gevuld met spinazie, cashewnoten en kruidenkaas.
- Lasagne van gegrilde courgette, aubergine en ricotta.
Bijgerechten
- Pasta, zoals penne, farfalle of tagliatelle.
- Aardappeltjes uit de oven met knoflook en rozemarijn.
- Diverse Italiaanse broden, zoals focaccia en Ciabatta.
Nagerechten
U kunt het buffet uitbreiden met een dessert naar keuze of een dessertbuffet met drie verschillende desserts. Onze desserts worden huisgemaakt.
- Klassieke tiramisu in een glaasje.
- Vanille pannacotta met karamelsaus.
- Citroengranitta met limoncello.
- Polentacake met sinaasappel en cardamon.
- Semifreddo (ijs-taart) met bitterkoekjes en likor 43.
- Marcaponeroom met witte chocolade, verse aardbeien met balsamico. (mei/sep)
Bereken uw prijs & reserveer