Uitjethuis Den Bosch

Met meer dan 25 privekoks en cateraars kunnen wij overal in Nederland uw catering verzorgen. Vanuit onze vestiging in Den Bosch verzorgen wij sinds 2016 catering bij gasten thuis of op locatie. Of het nou gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of receptie, met enthousiasme en toewijding verzorgen wij graag de catering van uw diner, walking dinner, buffet, lunch, high-tea, barbecue of borrel.

Offerte aanvragen of reserveren

Op de pagina’s van de verschillende culinaire mogelijkheden kunt u eenvoudig zelf uw prijs berekenen en desgewenst direct reserveren.


Wie verzorgt de catering in Den Bosch?

De kok: Mart van Bakel
Bediening: Vaste groep medewerkers

KVK: 58753079

Uitjethuis Den Bosch wordt geleidt door Mart van Bakel. Mart was er al vroeg bij en assisteerde op z’n 5de al in moeders keuken. Na de kokschool is Mart bij diverse cateraar werkzaam geweest en heeft vijf jaar een eigen bistro gerund. Zijn filosofie sluit prima aan bij die van Uitjethuis: ‘Puur eten, geen toevoegingen, echte smaken.’ De favoriete keuken van Mart is Frans-Mediterraan.


Catering Den Bosch

Uitjethuis verzorgt catering in Noord-Brabant en Gelderland; o.a. in Den Bosch, Nijmegen, Waalwijk, Oss, Uden, Veghel en Vught.


Uitjethuis Den Bosch
Plein 26
5258 TG Berlicum
Nederland
Telefoon: 06-10023314
Email: contact@uitjethuis.nl