Catering barbecue

Genietend van een namiddag zonnetje in eigen tuin gezellig zijn, met vrienden en familie. Super malse rib-eye of verse zalm met citroen, heerlijke geuren van de barbecue, en als dessert ijs van Meloen.

Luxe & compleet

Huisgemaakte salades, groot gebraad, kip of gamba’s op grote spiesen, gebruik van wild en hele vissen maken een barbecue verzorgt door Uitjethuis bijzonder. Op verzoek kunnen er luxe hapjes vooraf of een dessert na geserveerd worden. En verwacht u veel gasten dan komt er professionele bediening mee. Ook servies, bestek, servetten en de barbecue zijn inbegrepen.

Dranken & wijnen

Wij kunnen ook de dranken bij uw barbecue verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met chocola na. Met een drankenarrangement kunt u onbeperkt genieten van onze bijzondere selectie dranken. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*

* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.

Het menu

Op basis van onderstaande kaart kunt u zelf het menu samen stellen. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen alternatieven serveren.

Ons barbecue menu is dit jaar Mediterraan en Midden-Oosters georiënteerd. Gaat uw voorkeur uit naar een andere keuken dan horen wij dat graag. De gerechten worden op buffet gepresenteerd. Het is ook mogelijk om een vijf gangen barbecue menu te reserveren. Deze kunt u hier boeken.

Ons barbecue menu is verkrijgbaar als:
Brons, Brood, drie bij- en vier hoofdgerechten: € 23,- p.p.
Zilver, Brood, vier bij- en vijf hoofdgerechten: € 27,- p.p.
Goud, Brood, vijf bij- en zes hoofdgerechten: € 31,- p.p.
Exclusief €100,- startkosten.

menukaart
Bijgerechten
  • Knapperig brood met tapenade of humus.
  • Mezze: diverse kleine hapjes, zoals: auberginnedip, Gegrilde halloumi, olijven, gevulde dadels of amandelen.
  • Huisgemaakte tzatziki duo: klassiek met komkommer en een variant van rode biet.
  • Aardappelsalade met rode ui, (zongedroogde) tomaten, komkommer en feta.
  • Groene salade met venkel, sinaasappel en zwarte olijven.
  • Salade van nectarines, parmaham, rucola, mozzarella en pijnboompitten.(jul/sept).
  • Couscous salade van zuidvruchten, granaatappel, komkommer, rode ui en groene kruiden.
  • Salade van gegrilde courgette, paprika en aubergine met kruidenvinaigrette.
  • Watermeloensalade met munt en feta (aug/sept).
Op de Barbecue
  • Rib-eye, met knoflook, rozemarijn en peper.
  • Souvlaki van varkenshaas
  • Spies met rund- of lamsgehakt, midden oosters gekruid
  • Runderbavette, o.a. gemarineerd in tijm en citroen
  • Malse kippendij, Grieks gemarineerd
  • Spaanse lamskebab met paprika en ui.
  • Merguez worstjes, op grote spiesen gegrild.
  • Mixed grill van gamba’s en vis.

Dessert

De barbecue kan uitgebreid worden met een fris dessert of dessertbuffet.

  • Frisse yoghurtijs met walnoten en honing en krokantje van filodeeg.
  • Watermeloensorbetijs gepresenteerd in de meloen, desgewenst met een scheutje likeur.
  • Panna cotta, met vleugje cardamon geserveerd met gemarineerde citrusvruchten.
  • Frambozenparfait met bitterkoekjes en saus van chocolade en amaretto.
Bereken uw prijs