Veel gestelde vragen

Kookt u alles op locatie?
Wij streven ernaar om alles zo vers mogelijk op locatie te serveren. Echter is bij sommige gerechten een gedegen voorbereiding onvermijdelijk.
Hoelaat komt de kok op locatie?
De kok komt 0,5 tot 3 uur van te voren op de locatie. Dit is sterk afhankelijk van de groepsgrootte en de gekozen catering. De aanvang van uw gelegenheid, alsmede de aankomstijd van de kok (en bediening) zal van te voren overlegd worden.
Met hoeveel kok(s) bediening komt u?
Wij garanderen dat alles wat u afneemt ook bedient wordt. Diners tot ongeveer 10 gasten doen de kok alleen, daarbij is hij instaat om de gerechten te serveren. Neemt u daarbij een drank- of wijnarrangement af dan komt er een bediende mee.
Hoe zijn de tarieven opgebouwd?
Wij berekenen altijd een vaste prijs per persoon, daarbij komen eenmalige startkosten voor transport, huurartikelen en ter compensatie van de voorbereidingen op onze eigen locatie.
Is bestek en servies inbegrepen?
Servies, bestek, servetten zijn altijd inbegrepen bij de prijs. Bij een diner zijn ook kaarsen en linnen geleverd.
Nemen jullie aparatuur mee?
Er zal altijd gevraagd worden naar uw keukenfaciliteiten, mocht deze niet afdoende zijn dan nemen wij eventueel een oven, kookpit of werktafel mee.
Kunt u uit de voeten met mijn keuken?
Indien nodig wordt er altijd gevraagd naar uw keukenfaciliteiten, wanneer wij meer apparatuur of werkruimte nodig hebben zullen wij dit meenemen.
Komt u van te voren langs?
Bij grote aangelegenheden is er de mogelijk dat we van te voren langskomen om uw gelegenheid te bespreken. Bij een offertesom onder de € 1000,- worden hiervoor wel reiskosten in rekening gebracht.
Wat is het kindermenu?
Het kindermenu wordt altijd aangepast aan het volwassenmenu, maar bestaat vaak uit een hoofdgerecht met kip, salade en appelmoes en een ijsdessert na.
Houden jullie rekening met diëten?
Uiteraard houden wij rekening met mensen die gebonden zijn aan een bepaald dieet, zoals bijvoorbeeld bij een zwangerschap, vegetarisch, veganisme of allergieën. Aanpassingen aan het menu worden in samenspraak opgesteld.
De afwas
De afwas is voor ons.
Verhuur partyartikelen
Wij kunnen ook de huur van uw partyartikelen op ons nemen. Wij berekenen dit 1-op-1 door.
Kunnen wij ook voor 2 of 3 personen boeken?
Het is altijd mogelijk om voor 2 a 3 personen te boeken. U betaald dan echter al wel gauw voor 4 personen. De minimale noodzakelijk besteding kan verschillen per vestiging. U kunt het beste een offerte aanvragen.
Drank- en wijnarrangement
Een drank- of wijnarrangement is af te nemen voor minimaal 4 personen. Wij maken altijd gebruik van kwalitatief goede wijnen, er worden door ons geen huiswijnen geschonken.
Het menu
U kunt altijd zelf het menu samen stellen op basis van onze menukaarten. Desgewenst stelt de kok ook graag een menusuggestie op, waarbij hij rekening houdt met uw wensen en het seizoen.