Freelance kok voor Uitjethuis

Een Uitjethuis account kan een prima aanvulling zijn op uw freelance werkzaamheden, uw eigen restaurant, broodjeshuis of cateringbedrijf. U genereerd direct (extra) omzet met een inschrijving bij Uitjethuis; geen entree-fee of hoge maandelijkse kosten. U betaalt slechts een provisie van 8,75 % (excl. 21% btw) over de omzet.

De website

Op heden zijn er veel zelfstandig werkzame thuiskoks actief, een eigen website maken of laten maken is zo gebeurd. Maar het is erg lastig om bezoekers op je website te krijgen. Wij houden ons wekelijks bezig met zoekmachine optimalisatie (SEO), zodat we zo goed mogelijk in google of andere zoekmachines gevonden worden, dit is een vak apart, een extern bedrijf daarvoor inschakelen loopt al gauw in de papieren. Met een achtergrond in de ICT weet ik Uitjethuis goed te positioneren in de google zoekresultaten.

Kijk naast freelance koken ook eens naar de beste freelance essays schrijfservice www.fairessays.com. Wij bieden hoogwaardig papierwerk in de kortst mogelijke tijd mogelijk.Wij houden de website continu bij en voegen nieuwe teksten, foto’s, filmpjes, etc. toe.

Partijen in de facebookgroep

Alle aanvragen worden geplaats in onze facebookgroep, daarop kan je als kok/cateraar reageren of je beschikbaar bent. Zodra de klant akkoord geeft, krijg je alle gegevens van de klant. Doorgaans worden de meeste details direct met Uitjethuis besproken, zodat de kok zich echt 100% op de catering zelf kan richten. Meld je aan op onze facebook-groep, en bekijk direct de openstaande partijen. Graag ontvangen we ook een aanmelding via onderstaand formulier.

Direct inschrijven
[gravityform id="15" title="false" description="true"]