Freelance kok voor Uitjethuis

Een Uitjethuis vestiging kan een prima aanvulling zijn op uw freelance werkzaamheden, uw eigen restaurant, broodjeshuis of cateringbedrijf. U genereerd direct (extra) omzet met een eigen vestiging van Uitjethuis; geen entree-fee of hoge maandelijkse kosten. U betaalt slechts een provisie van 9,5 % (incl. 21% btw) over de omzet.

Momenteel hebben we weinig koks uit de regio Twente, Limburg, Breda en kop van Noord-Holland.

De website, eigen profiel

Op heden zijn er veel zelfstandig werkzame thuiskoks actief, een eigen website maken of laten maken is zo gebeurd. Maar het is erg lastig om bezoekers op je website te krijgen. Wij houden ons wekelijks bezig met zoekmachine optimalisatie (SEO), zodat we zo goed mogelijk in google of andere zoekmachines gevonden worden, dit is een vak apart, een extern bedrijf daarvoor inschakelen loopt al gauw in de papieren. Met een achtergrond in de ICT weet ik Uitjethuis goed te positioneren in de google zoekresultaten.

Kijk naast freelance koken ook eens naar de beste freelance essays schrijfservice www.fairessays.com. Wij bieden hoogwaardig papierwerk in de kortst mogelijke tijd mogelijk.Wij houden de website continu bij en voegen nieuwe teksten, foto’s, filmpjes, etc. toe. U krijgt een eigen vestigingspagina die specifiek op uw regio wordt gericht.

Krachten bundelen

Steeds meer freelance koks, kleine zelfstandigen met een restaurant of broodjeszaak, maar ook hobbykoks richten zich op het kok-aan-huis principe. Echter is er veelal weinig budget voor marketing. Zo is het kok-aan-huis concept dan ook nog weinig bekend bij het publiek. Bij Uitjethuis wordt een deel van de provisie hergeïnvesteerd. Hoe meer koks zich aansluiten, des te hoger budget komt er beschikbaar voor marketing. Door het uitbreiden van ons netwerk zal ook de naamsbekendheid toenemen, waarbij we allen gebaat zijn.

In de toekomst zien wij ook mogelijkheden om coöperatief samen te werken aan grotere partijen. Maar ook is er de mogelijk om elkaar te adviseren bij het organiseren van grote diners/buffetten, gespecialiseerde catering of vraagstukken met betrekking tot verzekeringen, belastingdienst of de boekhouding.

U kunt zich ook aanmelden voor onze facebook-groep.

Direct inschrijven