21 diner

Bij studentenverenigingen is het een traditie om een 21 diner te houden bij de ouders thuis. Zodoende kunnen vrienden en vriendinnen kennis maken met de omgeving waarin de jarige is opgegroeid. Er wordt gespeeched, gezongen en uiteraard heerlijk gegeten en gedronken. De verzorging van het 21 diner kunnen wij uit handen nemen, zodat de jarige en de familie volledig kunnen deelnemen aan het diner. We verzorgen niet alleen het eten, maar eventueel ook de dranken en de aankleding van de tafel. Zodoende kan je heerlijk ontspannen je 21ste levensjaar inluiden met vrienden en vriendinnen. Voor het 21 diner kan je uiteraard ook prima een barbecue of buffet in meerdere gangen houden.


TIPS

  • Zijn er gerechten waar jij als jarige gek op bent? En wil je deze graag laten proeven aan vrienden of/en vriendinnen. Wij staan voor alles open.
  • Gaan er veel speeches plaats vinden; plan deze vooral voor hoofd of tussengerechten; de kok heeft dan toch al extra tijd nodig om deze gerechten te bereiden.
Offerte en beschikbaarheid
Op de pagina's van de verschillende culinaire mogelijkheden kunt u eenvoudig zelf uw prijs berekenen, maar desgewenst ook direct reserveren.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met de centrale administratie.