Catering barbecue

Genietend van een namiddag zonnetje in eigen tuin gezellig zijn, met vrienden en familie. Super malse rib-eye of verse zalm met citroen, heerlijke geuren van de barbecue, en als dessert ijs van Meloen.

Luxe & compleet

Huisgemaakte salades, groot gebraad, kip of gamba’s op grote spiesen, gebruik van wild en hele vissen maken een barbecue verzorgt door Uitjethuis bijzonder. Op verzoek kunnen er luxe hapjes vooraf of een dessert na geserveerd worden. En verwacht u veel gasten dan komt er professionele bediening mee. Ook servies, bestek, servetten en de barbecue zijn inbegrepen.

Dranken & wijnen

Wij kunnen ook de dranken bij uw barbecue verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met chocola na. Met een drankenbuffet kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en wijn. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*

* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.

Het menu

Op basis van onderstaande kaart kunt u zelf het menu samen stellen. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen alternatieven serveren.

De gerechten worden op buffet gepresenteerd. Het is ook mogelijk om een vijf gangen barbecue menu te reserveren. Daarvoor gelden onze tarieven voor een  diner aan tafel.

Ons barbecue menu is verkrijgbaar als:
Zeven gerechten: € 28,- p.p. (Brood, drie bij- en vier barbecue gerechten)
Negen gerechten: € 36,- p.p. (Brood, vier bij- en vijf barbecue gerechten).
Exclusief €100,- startkosten.

OFFERTE EN BESCHIKBAARHEID
MENUKAART zomer, juli t/m september

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Gegrilde rivierkreeft met pittige tomatensalsa.
  • Sushi van gerst met gerookte makreel, rode biet en mierikswortel.
  • Gerookte kip met kruisbessen of druiven en kerriemayonaise.

Bijgerechten

  • Aperitief plank met staafjes van wortel en bleekselderij met pestodip, knoflookcroutons, streekkaasje en walnoten.
  • Aardappelsalade met rode ui, komkommer, radijs, tomaatjes en verse kruiden.
  • Bonte bonensalade met doperwten, peulen, slabonen in groene pesto.
  • Salade met steenvruchten, geitenkaas, gedroogde ham, gemengde sla en geroosterde zaden.
  • Salade van diverse tomaten met rode ui, groene kruiden en knoflookdressing.
  • Ceasarsalade van hele kip, bindsla, komkommer en romige kruidendressing.

barbecue gerechten

  • Rib-eye met knoflook, rozemarijn en peper.
  • Kippendij op spies, met komijn, pepertje en groene kruiden.
  • Varkenshaas spies in yoghurtmarinade.
  • Lamskotelet met knoflook, munt en peterselie.
  • Spareribs met aalbessen en honing gemarineerd.
  • Papillot van verse witvis met venkel en tomaat.
  • Papillot van rode bietjes, rabarber en tuinmelde.
  • Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.
  • Mais met kruidenboter en honing.
* Bij de barbecue worden twee a drie bijpassende sausen geserveerd.

Nagerechten

  • Gegrilde steenvruchten met roomijs van earl grey en lavendel.
  • Luchtig chocolade taartje met granache en kersensorbetijs.
  • Rode bietenhangop met aardbeien en gekarameliseerde witte chocolade.
  • Pruimentaartje met yoghurtkardamonijs.
  • Merengue met romige kwark en verschillende bessen , o.a.aalbessen, kruisbessen em blauwe bessen.
MENUKAART herfst, oktober t/m december

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
  • Op eiken gerookte kip met pompoenmousse, crouton en salie.
  • Sushi met gerookte makreel, rode biet en mierikswortel.

Bijgerechten

  • Aperitief plank met o.a. wortel staafjes met dip, ingelegde paddenstoelen gevuld met paté, streekkaasje, gesuikerde walnoten en gedroogde vruchten.
  • Aardappelsalade met appel, venkel (tot 31-10), spek, diverse pitten, bosui, veldsla.
  • Couscous salade met pompoen, Turks fruit, rucola en amandelen.
  • Salade met geroosterde peer, gerookte rauwe ham, blauwe kaas, rucola en walnoten.
  • Salade van rode kool, rozijnen, appel, hazelnoten en honingdressing.
  • Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.

Barbecue gerechten

  • Rib-eye met knoflook, rozemarijn en peper.
  • Kippendij op spies, met komijn, pepertje en groene kruiden.
  • Opgerolde saucijs met salie.
  • Dikke speklappen met koffie-kaneelrub.
  • Spareribs met appelciderglazuur.
  • Papillot van verse witvis met paksoi en gember en pepertje.
  • Gegrilde wortelen met marinade van honing en selderij.
  • Spies van padenstoelen en prei in marinade van knoflook en tijm.
  • Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.

Nagerechten

  • Stoofpeertjes met rozenbottelhangop en notenkruimel.
  • Cake met yoghurt en vijgen en tonkabonenroomijs.
  • Zanddeegtaartje met crème van witte chocola en duindoorngelei.
  • Gekarameliseerde appel, pompoencake en boerenjongens. (Volledig plantaardig)
MENUKAART winter, januari t/m maart

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
  • Op eiken gerookte kip met appel en witlof.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangodip.

Bijgerechten

  • Aperitief plank met o.a. wortel staafjes met dip, ingelegde paddenstoelen, wildpaté, groentechips, streekkaasje, walnoten en gedroogde vruchten.
  • Aardappelsalade met pastinaak, spek, pompoenpitten, rode ui, veldsla.
  • Couscous salade met pompoen, gedroogde cranberries, postelein en amandelen.
  • Salade van rode kool, rode biet, rozijnen, appel, hazelnoten en honingdressing.
  • Salade met stoofpeer, blauwe kaas en walnoten.

Barbecue gerechten

  • Rib-eye met knoflook, rozemarijn en peper.
  • Kippendij op spies, met komijn, pepertje en groene kruiden.
  • Opgerolde saucijs met salie.
  • Dikke speklappen met koffie-kaneelrub.
  • Spareribs met appelciderglazuur.
  • Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.

Nagerechten

  • Stoofpeertjes met hangop en notenkruimel.
  • Pannacotta van witte chocola met veenbessengelei.
  • Notentaartje met tonkabonenroomijs.
  • Griesmeelpuddinkje met gegrilde appelringen en boerenjongens.
MENUKAART lente, april t/m juni

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangochutney.
  • Sushi van gerst met gerookte makreel en mierikswortel.
  • Gerookte kip met rabarbercompote.

Bijgerechten

  • Aperitief plank met o.a. wortel- en radijsstaafjes met pestodip, mousse van gerookte regenboogforel met knoflookcroutons, streekkaasje en walnoten.
  • Aardappelsalade met radijsjes, groene asperges, doperwten en lente-ui.
  • Bonte bonensalade met doperwten, tuinbonen en kievietsbonen in pesto.
  • Geitenkaassalade met gekarameliseerde rabarber, radijs, pluksla en walnoten.

barbecue gerechten

  • Rib-eye met knoflook, rozemarijn en peper.
  • Kippendij op spies, met komijn, pepertje en groene kruiden.
  • Varkenshaas spies in yoghurtmarinade.
  • Lamskotelet met knoflook, munt en peterselie.
  • Gegrilde pijlinktvis.
  • Hele zalmfilet met verse kruiden.
  • Papillot van rode bietjes, rabarber en tuinmelde.
  • Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.
* Bij de barbecue worden twee a drie bijpassende sausen geserveerd.

Nagerechten

  • Bavarois van kwark met geblancheerde rabarber en notenkruimel.
  • Luchtig chocolade taartje met granache en Frambozensorbetijs.
  • Rode bietenhangop met aardbeien en gekarameliseerde witte chocolade.
  • Crumble van rabarber met yoghurtkardamonijs.
  • Merengue met romige kwark, muntsiroop en aardbeien.