Luus van Diggelen
Vanuit Eindhoven verzorgt ‘kok aan huis’ Luus van Diggelen catering in geheel Brabant; maar hij reist ook graag af naar Gelderland, Limburg en Noord België voor uw gelegenheid. Luus is al werkzaam in de Horeca sinds begin jaren 80 en heeft veel ervaring opgedaan in diverse restaurants, hotels en recreatieparken. Met die ervaringen en inspiratie is hij in 2011 begonnen met zijn eigen catering. Met zijn passie voor het koken, maakt hij het gasten graag naar het zin.
De liefde voor eten en drinken begon bij Luus zijn oma, die een koffiehuis bezat. Luus haalt inspiratie uit alle windstreken, zijn gerechten komen dan ook uit de Wereldse keuken.
Horeca ervaring:
Sinds jaren 80 actief. Ervaring opgedaan in restaurants, hotels en vakantieparken.
Favoriete keuken:
Wereldse keuken
Luus van Diggelen verzorgt o.a. catering in:
Eindhoven, Valkenswaard, Best, Tilburg, Breda, Veghel, Turnhout, Lommel, Hasselt, Genk, Hoogstraten, Helmond