Diner aan tafel

De tafel rijk gedekt met stralend wit linnen en blinkend servies. De amuse is klaar om uw zinnen te prikkelen, alsook de champagne voor uw toost. Welkom in uw eigen restaurant thuis!

Zorgeloos genieten

Onze koks bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Wij verzorgen niet alleen het diner, maar ook de aankleding van de tafel. Het servies, bestek, servetten en linnen is inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons.

Wijn & dranken

Uiteraard kunnen wij ook de wijnen of dranken verzorgen. In samenspraak wordt het arrangement opgesteld op basis van uw budget. Dit kan bestaan uit een drankenarrangement met bier, fris en huiswijn, maar ook een exclusief wijnarrangement is mogelijk.

Bij afname van dranken is gepoleerd glaswerk en ook tafelwater inbegrepen bij de prijs.

Het menu

Op basis van onderstaande kaart kunt u zelf het menu samen stellen. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen een variant serveren (op de door u gekozen gerechten).

Diner aan tafel is beschikbaar als:

Drie gangen: € 34,- p.p.
Vier gangen: € 42,- p.p.
Vijf gangen: € 50,- p.p.
Exclusief € 100,- startkosten.

De Menukaart

Voorgerechten

Carpaccio Bresaola
met gegrilde venkel, rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en sinaasappeldressing.

Gerookte eendenborst
met honing en karwij gelakt, couscous van zuidvruchten, geroosterde groene asperges en amandelen.

Gerookte makreel
Huisgemaakte mousse van gerookte makreel, geserveerd met parmahamroosjes, radijs en walnoten.

Venkelsoep
Romige venkelsoep, naar wens met parelhoen of gamba’s geserveerd.

Klassieker: Pomodorisoep
Fluweelzachte roomsoep van pomodori-tomaten, met een huisgemaakte pesto en desgewenst gegarneerd met lamsgehaktballetjes.

Coquilles
Coquilles op mousse van gele wortel en een chorizocrunch.

Hoofdgerechten

Klassieker: Entrecote
Rose gegaard, met aardappelfondant, sugar snaps en peperroomsaus.

Diamanthaas
Met stoofpotje van linzen, wortel, en zoete aardappel, zomergroentes en bramenjus.

Lamshaasje
In kruidig jasje, met crème van doperwten, zwarte boontjes en gegrilde courgette.

Gebakken baars of mul
met rosevalaardappel, Sugar snaps, zeekraal en bisque van gamba’s.

Nagerechten

Gepocheerde rabarber
met amandelcake en roomijs van sinaasappel en steranijs.

Citroentaartje
Met gebrande suiker, merengue en room.

Panna cotta
met vleugje cardamon geserveerd met gemarineerde citrusvruchten.

Frambozenparfait
met bitterkoekjes en saus van chocolade en amaretto.

Kaasplankje

Hollandse- en Franse kazen
Met toast, zoet brood, noten, druiven en chutney.

Bereken uw prijs