Diner aan tafel

De tafel rijk gedekt met stralend wit linnen en blinkend servies. De amuse is klaar om uw zinnen te prikkelen, alsook de champagne voor uw toost. Welkom in uw eigen restaurant thuis!

Zorgeloos genieten

Onze koks bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Wij verzorgen niet alleen het diner, maar ook de aankleding van de tafel. Het servies, bestek, servetten en linnen is inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons.

Wijn & dranken

Uiteraard kunnen wij ook de wijnen of dranken verzorgen. Dit kan bestaan uit een drankenarrangement met bier, fris en huiswijn, maar ook een exclusief wijnarrangement is mogelijk.

Bij afname van dranken is gepoleerd glaswerk en ook tafelwater inbegrepen bij de prijs.

Het menu

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen een variant serveren (op de door u gekozen gerechten).

Diner aan tafel is beschikbaar als:

Drie gangen: € 34,- p.p.
Vier gangen: € 42,- p.p.
Vijf gangen: € 50,- p.p.
Exclusief € 100,- startkosten.

De Menukaart

Voorgerechten

Geitenkaas en vijgen
Geitenkaas uit de oven met honing en tijm, daarbij vijgen, gepofte rode bietjes, rucola, walnoten en een balsamicodressing.

Rosbief carpaccio
Carpaccio van rosbief met mesclune, geroosterde bietjes, augurkjes en piccalillysaus.

Eendenborstfilet
Eendenborstfilet op pannenkoekje met bosbessencompote en salade van spitskool en rozijnen.

Klassieker: Bospaddenstoelensoep
Fluweelzachte crèmesoep van bospaddenstoelen met kervel, daarbij crouton met hummus.

Venkelvissoep
Roomsoep van venkel, selderij en prei met diverse vis- en zeevruchten, gegarneerd met kwartelei en venkelkruid.

Tacotaartje
Tacotaartje met kabeljauw, pompoen, zwarte boontjes, mais en gegratineerde kaas, avocadocrème en mesclune.

Hoofdgerechten

Klassieker: Entrecote
Gegrilde entrecote met stroganoff, geserveerd met aardappelfondant, geglaceerde worteltjes en bosui.

Diamanthaas
Diamanthaas met bramenportsaus, geserveerd op puree van aardappel en pastinaak, prei-soldaatjes en broccoli.

Hazenpeper
Hazenpeper met kruidkoek en bockbier, met quenelles van polenta, groente chips en spruitjes.

parelhoen
Krokante gebakken parelhoen met jus van cider en salie, gekarameliseerde appel, zuurkool, linzen en spekjes.

Baarsfilet
Op de huidgebakken baarsfilet met hollandaisesaus, geserveerd met geroosterde pompoen, pastinaak en zoete aardappel.

Zalmfilet met amandelen
Gebakken zalmfilet met amandelkorst op puree van aardappel en knoflook, geserveerd met bloemkool en zeekraal.

Nagerechten

Klassieker: Poire Belle Hélène
Gepocheerde peer in warme chocoladesaus, met roomijs en amandelschaafsel.

Kastanje-chocoladetaartje
Taartje met een crème van kastanje en chocolade, geklopte room met likeur en geroosterde noten.

Amarettoparfait
Parfait van ammeretto, met kaneelsiroop en bitterkoekjes.

Pompoen Crème brûlée
Crème brûlée van pompoen, met walnoten en bosbessen.

Omgekeerde ananas
Tarte tartin van ananas met rum en mascarponeroom.

Kaasplankje

Hollandse- en Franse kazen
Met toast, zoet brood, noten, druiven en chutney.

Bereken uw prijs