Diner aan tafel

De tafel rijk gedekt met stralend wit linnen en blinkend servies. De amuse is klaar om uw zinnen te prikkelen, alsook de champagne voor uw toost. Welkom in uw eigen restaurant thuis!

Zorgeloos genieten

Onze koks bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Wij verzorgen niet alleen het diner, maar ook de aankleding van de tafel. Het servies, bestek, servetten en linnen is inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons.

Wijn & dranken

Uiteraard kunnen wij ook de wijnen of dranken verzorgen. Dit kan bestaan uit een drankenarrangement met bier, fris en huiswijn, maar ook een exclusief wijnarrangement is mogelijk.

Bij afname van dranken is gepoleerd glaswerk en ook tafelwater inbegrepen bij de prijs.

Het menu

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen voor de groep. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen een variant serveren (op de door u gekozen gerechten).

Diner aan tafel is beschikbaar als:

Drie gangen: € 35,- p.p.
Vier gangen: € 45,- p.p.
Vijf gangen: € 55,- p.p.
Exclusief € 100,- startkosten.

De Menukaart

Voorgerechten

Geitenkaas & rode biet
Geitenkaas in krokant jasje met salade van rode biet, mierikswortel, mesclune en walnoten.

Stoofpeertjes
Salade met stoofpeertjes, blauwe kaas en balsamico-dressing.

Zalmtartaar
Tartaar van zalm met granny smith, garnaaltjes en een remoulade van koolrabi.

Klassieker: Steak Tartaar
Steak tartaar met kappertjes, mini augurk, kwartelei en piccalillymayonaise.

Gerookte eendenborst
Huisgerookte eendenborst met quinoa, groene asperges, pecorino en amandelen.

Warme voorgerechten/tussengerechten

Flammkuchen
Flamkuchen met pompoen, vijgen, rode ui en crème fraise.

Ravioli met spinazie
Huisgemaakte ravioli met spinazie en ricotta en een saliebotersaus.

Coquilles
Gebakken coquilles op een fluweelzachte soep van borlottibonen met krokant spek.

Paddenstoelencremesoep
Fluweelzachte crèmesoep van bospaddenstoelen met kervel, daarbij een crouton met hummus.

Mediterrane vissoep
Rijkelijk gevulde soep met vis- en zeevruchten, venkel, tomaat en een scheutje cognac.

Hoofdgerechten

Zoete aardappel en venkel
Geroosterde zoete aardappel en venkel met een stoofpotje van kikkererwt en tomaat.

Zalmfilet met amandelen
Gebakken zalmfilet met amandelkorst op puree van aardappel en knoflook, geserveerd met bloemkool en zeekraal.

Parelhoen
Krokante gebakken parelhoen met jus van cider en salie, gekarameliseerde appel, zuurkool, linzen en spekjes.

Kip & pistache
Kippendij in een krokant jasje van pistache-noten, daarbij een zoete aardappelpuree, kikkererwten en gegrilde aubergine.

Rib-eye
Rib-Eye met gebakken rode ui en paddenstoelen, rode portsaus en geroosterde aardappeltjes.

Klassieker: Hazenpeper
Hazenpeper met kruidkoek en bockbier, geserveerd met geroosterde aardappel, pastinaak en spruitjes.

Nagerechten

Appelkruimel
Kruimeltaart van appel en blauwe bes met kaneelroomijs.

Gepocheerde peer
Gepocheerde peer in warme chocoladesaus, met kaneelroomijs en amandelschaafsel.

Chocolade trufletaart
Taart van chocoladetrufle met cardamonroomijs en frambozencoulis.

Merengue & Lemon curd
Merengue met mascarponeroom, lemon curd, blauwe bessen en notencrumble.

Tarte tartin
Tarte tartin van ananas met rum en cardamonroomijs.

Kaasplankje

Hollandse- en Franse kazen
Met toast, zoet brood, noten, druiven en chutney.

Bereken uw prijs