Diner aan tafel

De tafel rijk gedekt met stralend wit linnen en blinkend servies. De amuse is klaar om uw zinnen te prikkelen, alsook de champagne voor uw toost. Welkom in uw eigen restaurant thuis!

Zorgeloos genieten

Onze koks bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Wij verzorgen niet alleen het diner, maar ook de aankleding van de tafel. Het servies, bestek, servetten en linnen is inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons.

Wijn & dranken

Uiteraard kunnen wij ook de wijnen of dranken verzorgen. Dit kan bestaan uit een drankenarrangement met bier, fris en huiswijn, maar ook een exclusief wijnarrangement is mogelijk.

Bij afname van dranken is gepoleerd glaswerk en ook tafelwater inbegrepen bij de prijs.

Het menu

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen voor de groep. U dient 1 menu te kiezen voor het gezelschap. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen een variant serveren (op de door u gekozen gerechten).

Diner aan tafel is beschikbaar als:

Drie gangen: € 40,- p.p.
Vier gangen: € 50,- p.p.
Vijf gangen: € 60,- p.p.
Exclusief € 120,- startkosten.

De Menukaart t/m 20 maart

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
  • Op eiken gerookte kip met appel en witlof.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangodip.

Voorgerechten

  • Cocktail van krab met citrus, witlof en veldsla.
    *Alternatief: Gegrilde avocado of kip.
  • Geitenkaas in krokant jasje met bietentartaar, witlof en walnoten.
  • Gerookte ganzenborst met salade van palmkool, veenbessen en zoutzure pompoen.
    *Vegetarisch alternatief: Gerookte bloemkool.

Tussengerechten

  • Soep van aardpeer en prei met geroosterde amandelen.
  • Coquille met zoete witlof en crème van schorseneren.
    *Alternatief: Zoetzure pompoen.
  • Gevogelte bouillon met quenelles van fazant of parelhoen.
  • Risotto van parelgort met boerenkool, prei, kastanges en geraspte schapenkaas.

Hoofdgerechten

  • Wellington van pompoen, spinazie en paddenstoelen met veenbessenconfituur.
  • Rode poon met knapperige aardappeltjes, spruitjes en mosterdsaus.
    *Vegetarisch alternatief: Gevulde portabella.
  • Krokante gebakken parelhoen met saliejus, gekarameliseerde appel, wortel en linzen.
    *Vegetarisch alternatief: Zuurkoolrösti.
  • Rib-Eye met pastinaakpuree, roergebakken boerenkool, bierjus en rode uiencompote.
    *Vegetarisch alternatief: Geitenkaas in krokant jasje.
  • Hertensukade met torentje van aardappel en peer, savooiekool en walnoten.
    *Vegetarisch alternatief: Groentestoofpotje.
  • Filet van wildzwijn in eigen jus met knolselderijpuree en geroosterde vergeten groentes.
    *Vegetarisch alternatief: Tarte tartin van wortel.

Nagerechten

  • Stoofpeertjes met hangop en notenkruimel.
  • Pannacotta van witte chocola met veenbessengelei.
  • Notentaartje met tonkabonenroomijs.
  • Griesmeelpuddinkje met gegrilde appelringen en boerenjongens.

Kaasplankje

  • Hollandse harde- en zachte kazen met toast, vijgenchutney en zoetzure pompoen.
OFFERTE EN BESCHIKBAARHEID