Diner aan tafel

De tafel rijk gedekt met stralend wit linnen en blinkend servies. De amuse is klaar om uw zinnen te prikkelen, alsook de champagne voor uw toost. Welkom in uw eigen restaurant thuis!

Zorgeloos genieten

Onze koks bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Wij verzorgen niet alleen het diner, maar ook de aankleding van de tafel. Het servies, bestek, servetten en linnen is inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons.

Wijn & dranken

Uiteraard kunnen wij ook de wijnen of dranken verzorgen. Dit kan bestaan uit een drankenarrangement met bier, fris en huiswijn, maar ook een exclusief wijnarrangement is mogelijk.

Bij afname van dranken is gepoleerd glaswerk en ook tafelwater inbegrepen bij de prijs.

Het menu

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen voor de groep. U dient 1 menu te kiezen voor het gezelschap. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen een variant serveren (op de door u gekozen gerechten).

Diner aan tafel is beschikbaar als:

Drie gangen: € 35,- p.p.
Vier gangen: € 45,- p.p.
Vijf gangen: € 55,- p.p.
Exclusief € 100,- startkosten.

De Menukaart

Voorgerechten

Zalmtartaar
Tartaar van zalm met granny smith, garnaaltjes en een remoulade van koolrabi.

Klassieker: Steak Tartaar
Steak tartaar met kappertjes, mini augurk, kwartelei en piccalillymayonaise.

Gerookte eendenborst
Huisgerookte eendenborst met quinoa, groene asperges, pecorino en amandelen.

Warme voorgerechten/tussengerechten


Plaattaart
Plaattaart met geroosterde pompoen, spekjes, rode ui, tijm en crème fraise.

Ravioli met spinazie
Huisgemaakte ravioli met spinazie en ricotta en een saliebotersaus.

Coquilles
Gebakken coquilles op een fluweelzachte soep van borlottibonen met krokant spek.

Bouillabaisse
Rijkelijk gevulde soep met vis- en zeevruchten, venkel, tomaat en een scheutje cognac.

Hoofdgerechten


Tarte Tartin van wortel
Hartige tarte tartin van wortel met salade van spinazie, blauwekaas en walnoten.

Zalmfilet met amandelen
Gebakken zalmfilet met amandelkorst op puree van aardappel en knoflook, geserveerd met kerstomaatjes.

Parelhoen
Krokante gebakken parelhoen met jus van cider en salie, gekarameliseerde appel, geroosterde worteltjes, linzen en spekjes.

Rib-eye
Rib-Eye met gebakken rode ui en paddenstoelen, rode portsaus en geroosterde aardappeltjes.

Nagerechten


Merengue & steenfruit
Merengue met mascarponeroom, coulis van sinaasappel, verse vruchten en granola.

Chocolade & framboos
Nemesis van chocolade met frambozensorbetijs.

Pudding van tonkaboon
Puddinkje van tonkabonen met steenfruit en een coulis van sinaasappel.

Clafoutis
Clafoutis van steenvruchten met Griekse-yoghurtijs.

Kaasplankje


Hollandse- en Franse kazen
Met toast, zoet brood, noten, druiven en chutney.

Bereken uw prijs