Diner aan tafel

De tafel rijk gedekt met stralend wit linnen en blinkend servies. De amuse is klaar om uw zinnen te prikkelen, alsook de champagne voor uw toost. Welkom in uw eigen restaurant thuis!

Zorgeloos genieten

Onze koks bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Wij verzorgen niet alleen het diner, maar ook de aankleding van de tafel. Het servies, bestek, servetten en linnen is inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons.

Wijn & dranken

Uiteraard kunnen wij ook de wijnen of dranken verzorgen. Dit kan bestaan uit een drankenarrangement met bier, fris en huiswijn, maar ook een exclusief wijnarrangement is mogelijk.

Bij afname van dranken is gepoleerd glaswerk en ook tafelwater inbegrepen bij de prijs.

Het menu

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen voor de groep. U dient 1 menu te kiezen voor het gezelschap. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen een variant serveren (op de door u gekozen gerechten).

Diner aan tafel is beschikbaar als:

Drie gangen: € 46,- p.p.
Vier gangen: € 58,- p.p.
Vijf gangen: € 70,- p.p.
Exclusief € 100,- startkosten.

OFFERTE EN BESCHIKBAARHEID
MENUKAART zomer, juli t/m september

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Gegrilde rivierkreeft met pittige tomatensalsa.
  • Sushi met gerookte makreel, rode biet en mierikswortel.
  • Gerookte kip met kruisbessen of druiven en kerriemayonaise.

Voorgerechten

  • Cocktail van gerookte kip op salade van koolrabi, selderij, walnoten, kruisbessen of druiven en romige dressing.
    *Alternatief: Ook lekker zonder kip.
  • Salade met geroosterde perziken, geitenkaas, rode ui, walnoten en frambozenhoningdressing.
  • Salade van diverse kleuren tomaat, basilicum, kappertjes, croutons en geroosterde pitten.
  • Knoflooktoast met witte bonen crème en bonte boontjes in pesto.

Tussengerechten

  • Uiensoep met salie en crouton met goudse kaas.
  • Soep van rivierkreeft, tomaat, venkel en paprika.
  • Parelhoen filet in een romige soep van courgette en basilicum.
  • Romige venkelsoep met mosselen en zomerprei.
  • Risotto van parelgort met tuinbonen, peultjes en sugar snaps en geraspte schapenkaas.
  • Coquille op doperwtpuree met tuinbonen en sugar snaps.
  • Pannenkoek met gekonfijte ganzen- of eendenbout, krokante groentes, zoetige bessensaus en koriander.

Hoofdgerechten

  • Schelvis of ander witvis met bloemkoolcreme, zeekraal en basilicumolie.
    *Vegetarisch alternatief: Geroosterde bloemkool.
  • Rib-eye met zoete bospeen, broccoli, hasselback aardappeltjes en bearnaisesaus.
    *Vegetarisch alternatief: Gepaneerde koolrabi.
  • Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus, geroosterde aardappeltjes, en bonte boontjes.
    *Vegetarisch alternatief: Gevulde portabella.
  • Plaattaart van geroosterde bietjes en worteltjes, geitenkaas, rode ui en tijm.

Nagerechten

  • Bavarois van kwark met zomerbessen en notenkruimel.
  • Luchtig chocolade taartje met granache en Kersensorbetijs.
  • Pruimentaart met yoghurtkardamonijs.
  • Geroosterde perziken met tijm, lavendelroomijs en amandelen.
  • Merengue met romige kwark en verschillende bessen, o.a. aalbessen, kruisbessen en blauwe bessen.

Kaasplankje

  • Hollandse harde- en zachte kazen met toast, noten en vijgenchutney.
MENUKAART herfst, oktober t/m december

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
  • Op eiken gerookte kip met pompoenmousse, crouton en salie.
  • Sushi met gerookte makreel, rode biet en mierikswortel.

Voorgerechten

  • Salade met geroosterde peer, blauwe kaas, rucola en walnoten.
  • Bietentartaar met appel, gerookte forel en radicchio.
  • Tortilla met o.a. geroosterde bloemkool, zoetzure wortel, koriandercreme en schapenkaas.
  • Vijgen met geitenkaas in de oven met sla, walnoten en honingdressing.
  • Gerookte wilde eendenborst, oesterzwammen, knoflookcroutons en hazelnoten.
    *Vegetarisch alternatief: geroosterde pompoen, crosne of pastinaak.

Tussengerechten

  • Uiensoep met salie en crouton met goudse kaas.
  • Plaattaart met crème van kievietsbonen, zuurkool, appel, uienringen en tijm.
  • Licht pittige pompoensoep met bosui, hazelnoten en room.
    *Optioneel: met uitgebakken spekjes.
  • Pannenkoek met langzaam gegaard buikspek, frisse koolsalade en rozenbottelgelei.

Hoofdgerechten

  • Geroosterde pompoen en appel op een stoofpotje van linzen, paddenstoelen en salie.
    *Optioneel: Met parelhoenfilet.
  • Hertensukade in eigen jus op andijviestamppot en pastinaakchips.
    *Vegetarisch alternatief: Groentestoofpotje.
  • Krokante gebakken parelhoen met saliejus, gekarameliseerde appel, wortel en linzen.
    *Vegetarisch alternatief: Zuurkoolrösti.
  • Rib-Eye in eigen jus met pastinaakpuree, roergebakken paksoi en rode uiencompote.
    *Vegetarisch alternatief: Geitenkaas in krokant jasje.

Nagerechten

  • Stoofpeertjes met rozenbottelhangop en notenkruimel.
  • Cake met yoghurt en vijgen en tonkabonenroomijs.
  • Zanddeegtaartje met crème van witte chocola en duindoorngelei.
  • Gekarameliseerde appel, pompoencake en boerenjongens. (Volledig plantaardig).

Kaasplankje

  • Hollandse harde- en zachte kazen met toast, noten en vijgenchutney.
MENUKAART winter, januari t/m maart

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
  • Op eiken gerookte kip met appel en witlof.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangochutney.

Voorgerechten

  • Cocktail van krab met appel, witlof en veldsla.
    *Alternatief: Gegrilde avocado of kip.
  • Rose gebraden kalfsvlees, mayonaise van gerookte haring, pluksla, eitjes en kappertjes.
  • Gerookte ganzenborst met salade van palmkool, veenbessen en zoutzure pompoen.
    *Vegetarisch alternatief: Gerookte bloemkool.

Tussengerechten

  • Soep van aardpeer en prei met geroosterde amandelen.
  • Mosterdsoep met prei en pastinaakchips.
  • *Optioneel: Uitgebakken droge worst.
  • Coquille met zoete witlof en crème van schorseneren.
    *Alternatief: Zoetzure pompoen.
  • Gevogelte bouillon met quenelles van fazant of parelhoen.
  • Risotto van parelgort met boerenkool, prei, gebakken paddenstoelen en geraspte schapenkaas.

Hoofdgerechten

  • Wellington van pompoen, spinazie en paddenstoelen met veenbessenconfituur.
  • Rode poon met knapperige aardappeltjes, spruitjes en mosterdsaus.
    *Vegetarisch alternatief: Gevulde portabella.
  • Krokante gebakken parelhoen met saliejus, gekarameliseerde appel, wortel en linzen.
    *Vegetarisch alternatief: Zuurkoolrösti.
  • Rib-Eye met pastinaakpuree, roergebakken boerenkool, bierjus en rode uiencompote.
    *Vegetarisch alternatief: Geitenkaas in krokant jasje.
  • Hertensukade met torentje van aardappel en peer, savooiekool en walnoten.
    *Tot half feb | Vegetarisch alternatief: Groentestoofpotje.
  • Filet van wildzwijn in eigen jus met knolselderijpuree en geroosterde vergeten groentes.
    *Tot eind jan | Vegetarisch alternatief: Tarte tartin van wortel.

Nagerechten

  • Stoofpeertjes met hangop en notenkruimel.
  • Pannacotta van witte chocola met veenbessengelei.
  • Notentaartje met tonkabonenroomijs.
  • Griesmeelpuddinkje met gegrilde appelringen en boerenjongens.

Kaasplankje

  • Hollandse harde- en zachte kazen met toast, noten en vijgenchutney.
MENUKAART lente, april t/m juni

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangochutney.
  • Sushi van gerst met gerookte makreel en mierikswortel.
  • Gerookte kip met rabarbercompote.

Voorgerechten

  • Cocktail van Noordzee krab met pompelmoes, radijsjes, veldsla en tuinkers.
    *Alternatief: Gegrilde avocado of kip.
  • Geitenkaas in krokant jasje met gekarameliseerde rabarber, radijs, lentepluksla en walnoten.
  • Rose gebraden kalfsvlees, mayonaise van gerookte haring, pluksla, eitjes en kappertjes.
  • Gerookte ganzenborst met geroosterde groene asperges en paddenstoelen, pluksla en vinaigrette.
    *Vegetarisch alternatief: Gemarineerde schapenkaas.

Tussengerechten

  • Romige aspergesoep met gekookt eitje, ham en bieslook.
    *Alternatief: Ook heerlijk zonder ham.
  • Soep van spinazie en spliterwten met ei, selder en geroosterde amandelen.
  • Risotto van naakte haver met tuinbonen, peultjes, groene asperges en geraspte schapenkaas.
  • Plaattaart van asperges, meiraapjes, schapenkaas, tijm en lente-ui.
  • Coquille op bloemkoolpuree met pesto van daslook en walnoten.
    *Alternatieven: Geroosterde asperges of kippendij.
  • Pasta met lentepesto en gebakken pijlinktvis.

Hoofdgerechten

  • Roodbaars met witte wijnsaus, spinazie, zeekraal en kieviet boon.
    *Vegetarisch alternatief: Geroosterde bloemkool.
  • Gegrilde lamskotelet en groene asperges met witte bonenpuree en tuinbonen.
    *Vegetarisch alternatief: Torentje van appel en rode biet.
  • Kalfsvleessukade met rucolastampot, geroosterde bloemkool en hazelnoten.
    *Vegetarisch alternatief: Geroosterde groene asperges.
  • Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus, geroosterde aardappeltjes, groene asperges en doperwten.
    *Vegetarisch alternatief: Gevulde portabella.
  • Gestoofde konijn met pruimen en paddenstoelen op stampotje raapsteel.
    *Vegetarisch alternatief : Groentestoof van meiraapjes, wortel en pruimen.

Nagerechten

  • Bavarois van kwark met geblancheerde rabarber en notenkruimel.
  • Luchtig chocolade taartje met granache en Frambozensorbetijs.
  • Rode bietenhangop met aardbeien en gekarameliseerde witte chocolade.
  • Crumble van rabarber met yoghurtkardamonijs.
  • Merengue met romige kwark, muntsiroop en aardbeien.

Kaasplankje

  • Hollandse harde- en zachte kazen met toast, noten en vijgenchutney.