Diner aan tafel

De tafel rijk gedekt met stralend wit linnen en blinkend servies. De amuse is klaar om uw zinnen te prikkelen, alsook de champagne voor uw toost. Welkom in uw eigen restaurant thuis!

Zorgeloos genieten

Onze koks bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Wij verzorgen niet alleen het diner, maar ook de aankleding van de tafel. Het servies, bestek, servetten en linnen is inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons.

Wijn & dranken

Uiteraard kunnen wij ook de wijnen of dranken verzorgen. Dit kan bestaan uit een drankenarrangement met bier, fris en huiswijn, maar ook een exclusief wijnarrangement is mogelijk.

Bij afname van dranken is gepoleerd glaswerk en ook tafelwater inbegrepen bij de prijs.

Het menu

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen voor de groep. U dient 1 menu te kiezen voor het gezelschap. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen een variant serveren (op de door u gekozen gerechten).

Diner aan tafel is beschikbaar als:

Drie gangen: € 40,- p.p.
Vier gangen: € 50,- p.p.
Vijf gangen: € 60,- p.p.
Exclusief € 120,- startkosten.

De Lentekaart april t/m juni

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangochutney.
  • Sushi van gerst met gerookte makreel en mierikswortel.
  • Gerookte kip met rabarbercompote.

Voorgerechten

  • Cocktail van Noordzee krab met pompelmoes, radijsjes, veldsla en tuinkers.
    *Alternatief: Gegrilde avocado of kip.
  • Geitenkaas in krokant jasje met gekarameliseerde rabarber, radijs, lentepluksla en walnoten.
  • Rose gebraden kalfsvlees, mayonaise van gerookte haring, pluksla, eitjes en kappertjes.
  • Gerookte ganzenborst met geroosterde groene asperges en paddenstoelen, pluksla en vinaigrette.
    *Vegetarisch alternatief: Gemarineerde schapenkaas.

Tussengerechten

  • Romige aspergesoep met gekookt eitje, ham en bieslook.
    *Alternatief: Ook heerlijk zonder ham.
  • Soep van spinazie en spliterwten met ei, selder en geroosterde amandelen.
  • Risotto van naakte haver met tuinbonen, peultjes, groene asperges en geraspte schapenkaas.
  • Plaattaart van asperges, meiraapjes, schapenkaas, tijm en lente-ui.
  • Coquille op bloemkoolpuree met pesto van daslook en walnoten.
    *Alternatieven: Geroosterde asperges of kippendij.
  • Pasta met lentepesto en gebakken pijlinktvis.

Hoofdgerechten

  • Roodbaars met witte wijnsaus, spinazie, zeekraal en kieviet boon.
    *Vegetarisch alternatief: Geroosterde bloemkool.
  • Gegrilde lamskotelet en groene asperges met witte bonenpuree en tuinbonen.
    *Vegetarisch alternatief: Torentje van appel en rode biet.
  • Kalfsvleessukade met rucolastampot, geroosterde bloemkool en hazelnoten.
    *Vegetarisch alternatief: Geroosterde groene asperges.
  • Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus, geroosterde aardappeltjes, groene asperges en doperwten.
    *Vegetarisch alternatief: Gevulde portabella.
  • Gestoofde konijn met pruimen en paddenstoelen op stampotje raapsteel.
    *Vegetarisch alternatief : Groentestoof van meiraapjes, wortel en pruimen.

Nagerechten

  • Bavarois van kwark met geblancheerde rabarber en notenkruimel.
  • Luchtig chocolade taartje met granache en Frambozensorbetijs.
  • Rode bietenhangop met aardbeien en gekarameliseerde witte chocolade.
  • Crumble van rabarber met yoghurtkardamonijs.
  • Merengue met romige kwark, muntsiroop en aardbeien.

Kaasplankje

  • Hollandse harde- en zachte kazen met toast, noten en vijgenchutney.
De Zomerkaart juli t/m september
De Herfstkaart oktober t/m december
De Winterkaart van januari t/m maart

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
  • Op eiken gerookte kip met appel en witlof.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangochutney.

Voorgerechten

  • Cocktail van krab met appel, witlof en veldsla.
    *Alternatief: Gegrilde avocado of kip.
  • Rose gebraden kalfsvlees, mayonaise van gerookte haring, pluksla, eitjes en kappertjes.
  • Gerookte ganzenborst met salade van palmkool, veenbessen en zoutzure pompoen.
    *Vegetarisch alternatief: Gerookte bloemkool.

Tussengerechten

  • Soep van aardpeer en prei met geroosterde amandelen.
  • Mosterdsoep met prei en pastinaakchips.
  • *Optioneel: Uitgebakken droge worst.
  • Coquille met zoete witlof en crème van schorseneren.
    *Alternatief: Zoetzure pompoen.
  • Gevogelte bouillon met quenelles van fazant of parelhoen.
  • Risotto van parelgort met boerenkool, prei, gebakken paddenstoelen en geraspte schapenkaas.

Hoofdgerechten

  • Wellington van pompoen, spinazie en paddenstoelen met veenbessenconfituur.
  • Rode poon met knapperige aardappeltjes, spruitjes en mosterdsaus.
    *Vegetarisch alternatief: Gevulde portabella.
  • Krokante gebakken parelhoen met saliejus, gekarameliseerde appel, wortel en linzen.
    *Vegetarisch alternatief: Zuurkoolrösti.
  • Rib-Eye met pastinaakpuree, roergebakken boerenkool, bierjus en rode uiencompote.
    *Vegetarisch alternatief: Geitenkaas in krokant jasje.
  • Hertensukade met torentje van aardappel en peer, savooiekool en walnoten.
    *Tot half feb | Vegetarisch alternatief: Groentestoofpotje.
  • Filet van wildzwijn in eigen jus met knolselderijpuree en geroosterde vergeten groentes.
    *Tot eind jan | Vegetarisch alternatief: Tarte tartin van wortel.

Nagerechten

  • Stoofpeertjes met hangop en notenkruimel.
  • Pannacotta van witte chocola met veenbessengelei.
  • Notentaartje met tonkabonenroomijs.
  • Griesmeelpuddinkje met gegrilde appelringen en boerenjongens.

Kaasplankje

  • Hollandse harde- en zachte kazen met toast, noten en vijgenchutney.
OFFERTE EN BESCHIKBAARHEID