Onze werkwijze

Offerte/beschikbaarheid

Op de pagina’s van de verschillende culinaire mogelijkheden kunt u eenvoudig zelf uw prijs berekenen,  de beschikbaarheid navragen of desgewenst direct reserveren. In het formulier kunt u ook een chef-kok naar voorkeur opgeven. Wanneer u het formulier gebruikt hebben wij direct de juiste informatie om te bepalen welke chef-kok/team uw gelegenheid het beste kan verzorgen.

Optioneel reserveren

Indien verdergaande interesse heeft kunt u een optie nemen.  Wij nemen u gelegenheid dan op in onze agenda, zowel u als de kok krijgt hier bericht van. Daarnaast ontvangt u dan ook een mail met vragen over o.a. uw keuken, aanvangstijdstip, uw menuwensen en eventuele diëten, allergieën en andere bijzonderheden. Deze details kunt u allereerst met de centrale administratie bespreken. 

Tot twee weken van te voren kunt u altijd kosteloos annuleren. Daarna wordt uw optie opgezet in een definitieve reservering. De kosten bij annulering nemen dan geleidelijk toe. Zie onze Algemene voorwaarden.

Het menu

Wij serveren per groep één menu, uiteraard kunnen wij wel rekening houden met bijzonderheden. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen een variant serveren (op de door u gekozen gerechten). Heeft u zeer specifieke wensen m.b.t. het menu dan kunt u het beste even contact opnemen met de chefkok zelf. Dit geld ook m.b.t. de verzorgen van kindermenu’s.

Op  de dag zelf

Wij arriveren ongeveer 1 tot 2 uur voor aanvang. In de agenda treft u hoe laat de kok zal komen. De privekok/gastheer begint dan met de aankleding (van de tafel of buffet). Uiteraard bent u ook vrij de aankleding naar uw eigen smaak in te richten. De kok zal daarna beginnen met het eerste gerecht en deze zal geserveerd worden op het afgesproken tijdstip. Bij een diner zullen de gangen om de 30 a 40 minuten geserveerd worden. Een buffet neemt ongeveer 2 uur in beslag. Extra opties zoals een dessert nemen een half uur extra in beslag. Natuurlijk is de avond pas geslaagd als u er achteraf geen werk van heeft. Daarom laten wij alles netjes achter: de afwas doen wij voor u!