Terwijl u geniet van een broodje met kruidenboter vooraf, staat de chef voortvarend en vol passie te kokkerellen. Geuren sudderend stoofvlees, gebakken spekjes en aardappeltjes uit de oven komen u tegemoet. Snel zult u horen: “Het buffet is geopend”.
Zorgeloos genieten
Onze koks bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Ook zal de kok, gastheer of -vrouw het buffet begeleiden en de gerechten eventueel toelichten. Het servies, bestek, servetten alswel een buffettafel zijn inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons.
Dranken & wijnen
Wij kunnen ook de dranken bij uw buffet verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met chocola na. Met een drankenbuffet kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en wijn. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*
* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.
Het menu
Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. Weliswaar dient u één menu te kiezen voor de hele groep, maar wij kunnen uiteraard rekening houden met diëten, allergieën en specifieke wensen.
Een buffet is beschikbaar als:
Zeven gerechten: € 25,- p.p. (Brood, vier bij- en drie hoofdgerechten)
Negen gerechten: € 35,- p.p. (Brood, vijf bij- en vier hoofdgerechten)
Exclusief € 120,- startkosten.
Brood vooraf is altijd inbegrepen. Optioneel kunt u amuses, soep en een nagerecht bij bestellen.
De Lentekaart van 21 maart t/m 20 juni
Vooraf
- Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.
Amuses
- Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
- Gegrilde rivierkreeft met mangochutney.
- Sushi van gerst met gerookte makreel en mierikswortel.
- Gerookte kip met rabarbercompote.
Bijgerechten
- Aperitief plank met o.a. wortel- en radijsstaafjes met pestodip, mousse van gerookte regenboogforel met knoflookcroutons, streekkaasje en walnoten.
- Aardappelsalade met radijsjes, groene asperges, doperwten en lente-ui.
- Bonte bonensalade met doperwten, tuinbonen en kievietsbonen in pesto.
- Geitenkaassalade met gekarameliseerde rabarber, radijs, pluksla en walnoten.
- Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.
Hoofdgerechten
- Witte asperges, met gekookt eitje, ham en bieslook.
- Roodbaars met witte wijnsaus, spinazie, zeekraal en kieviet boon.
- Lamsbout met salie, look en munt uit de oven.
- Kippendij gevuld met roomkaas en spinazie.
- Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus.
- Papillot van rode bietjes, rabarber en tuinmelde.
- Gestoofde konijn met pruimen, meiraapjes, bospeen en paddenstoelen.
- Rib-eye met bearnaisesaus.
- Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.
Nagerechten
- Bavarois van kwark met geblancheerde rabarber en notenkruimel.
- Luchtig chocolade taartje met granache en Frambozensorbetijs.
- Rode bietenhangop met aardbeien en gekarameliseerde witte chocolade.
- Crumble van rabarber met yoghurtkardamonijs.
- Merengue met romige kwark, muntsiroop en aardbeien.
De Zomerkaart 21 juni tot 22 september
De Herfstkaart 23 september tot 20 december
De Winterkaart van 21 december t/m 20 maart
Vooraf
- Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.
Amuses
- Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
- Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
- Op eiken gerookte kip met appel en witlof.
- Gegrilde rivierkreeft met mangodip.
Bijgerechten
- Aperitief plank met o.a. wortel staafjes met dip, ingelegde paddenstoelen, wildpaté, groentechips, streekkaasje, walnoten en gedroogde vruchten.
- Aardappelsalade met pastinaak, spek, rode ui en veldsla.
- Couscous salade met pompoen, gedroogde cranberries, postelein en amandelen.
- Salade van rode kool, rode biet, rozijnen, appel, hazelnoten en honingdressing.
- Salade met stoofpeer, blauwe kaas en walnoten.
- Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.
- Geroosterde groenten, o.a. crosne, aardpeer, pompoen, wortel met rozemarijn en knoflook.
Hoofdgerechten
- Grote paddenstoelen gevuld met pompoen, spinazie en veenbessen.
- Krokant gebakken vis, bv rode poon of tarbot met spinazie en mosterdsaus.
- Biefstukjes van diamanthaas in bramenjus.
- Krokante gebakken kipfilet op stoof van linzen, wortel en appel.
- Opgerolde saucijs met salie.
- Jachtschotel met gegratineerde aardappelpuree.
- Wildstoofpotje met paddenstoelen, ontbijtkoek en bier.
Nagerechten
- Stoofpeertjes met hangop en notenkruimel.
- Pannacotta van witte chocola met veenbessengelei.
- Notentaartje met tonkabonenroomijs.
- Griesmeelpuddinkje met gegrilde appelringen en boerenjongens.
OFFERTE EN BESCHIKBAARHEID