Catering buffet

Terwijl u geniet van een broodje met kruidenboter vooraf, staat de chef voortvarend en vol passie te kokkerellen. Geuren sudderend stoofvlees, gebakken spekjes en aardappeltjes uit de oven komen u tegemoet. Snel zult u horen: “Het buffet is geopend”.

Zorgeloos genieten

Onze koks bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Ook zal de kok, gastheer of -vrouw het buffet begeleiden en de gerechten eventueel toelichten. Het servies, bestek, servetten alswel een buffettafel zijn inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons.

Dranken & wijnen

Wij kunnen ook de dranken bij uw buffet verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met friandises na. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*

De kosten voor een drankenarrangement bedragen:

  • Twee uur onbeperkt Fris, bier en wijn: € 18,- p.p.
  • Elke extra half uur € 2,- p.p.
  • Pakket incl. mousserend aperitief € 3,- p.p. extra
  • Pakket incl. koffie / thee met friandises € 3,- p.p. extra

* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.

Het menu

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. Weliswaar dient u één menu te kiezen voor de hele groep, maar wij kunnen uiteraard rekening houden met diëten, allergieën en specifieke wensen.

Een buffet is beschikbaar vanaf 16 personen:

Zeven gerechten: € 28,- p.p. (Brood, vier bij- en drie hoofdgerechten)
Negen gerechten: € 36,- p.p. (Brood, vijf bij- en vier hoofdgerechten)
Extra optie – Amuse: € 4,- p.p.
Extra optie – Dessert: € 8,- p.p.
Exclusief € 100,- startkosten.

Brood vooraf is altijd inbegrepen. Optioneel kunt u amuses, soep en een nagerecht bij bestellen.

OFFERTE EN BESCHIKBAARHEID
Contact Us
Voor kerstavond, de kerstdagen en oudejaarsdag hanteren wij een toeslag van 25%.
Hoeveel gasten vanaf 12 jaar verwacht u ongeveer?
Schatting aantal en indicatie van de leeftijd.
Adres waar de gelegenheid zal plaats vinden?
Wanneer vindt u gelegenheid plaats?
Wat zijn uw wensen qua catering, evt. drankenarrangement, amuses vooraf, etc.
MENUKAART herfst, oktober t/m december

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
  • Op eiken gerookte kip met pompoenmousse, crouton en salie.
  • Sushi met gerookte makreel, rode biet en mierikswortel.

Bijgerechten

  • Aperitief plank met o.a. wortel staafjes met dip, ingelegde paddenstoelen gevuld met paté, streekkaasje, gesuikerde walnoten en gedroogde vruchten.
  • Aardappelsalade met appel, venkel (tot 31-10), spek, diverse pitten, bosui, veldsla.
  • Couscous salade met pompoen, Turks fruit, rucola en amandelen.
  • Salade met geroosterde peer, gerookte rauwe ham, blauwe kaas, rucola en walnoten.
  • Salade van rode kool, rozijnen, appel, hazelnoten en honingdressing.
  • Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.
  • Geroosterde groenten, o.a. rode biet, pompoen, wortel met rozemarijn en knoflook.

Hoofdgerechten

  • Grote paddenstoelen gevuld met pompoen, spinazie en veenbessen.
  • Krokant gebakken vis, bv rode poon of tarbot op wok van paksoi en snijbiet.
  • Biefstukjes van diamanthaas in bramenjus.
  • Krokante gebakken kip op stoof van linzen, zuurkool, appel en rozijnen.
  • Opgerolde saucijs met salie.
  • Jachtschotel met gegratineerde aardappelpuree.
  • Wild- of runderstoofpotje met paddenstoelen, ontbijtkoek en bier.

Nagerechten

  • Stoofpeertjes met rozenbottelhangop en notenkruimel.
  • Cake met yoghurt en vijgen en tonkabonenroomijs.
  • Zanddeegtaartje met crème van witte chocola en duindoorngelei.
  • Gekarameliseerde appel, pompoencake en boerenjongens. (Volledig plantaardig)
MENUKAART winter, januari t/m maart

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
  • Op eiken gerookte kip met appel en witlof.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangodip.

Bijgerechten

  • Aperitief plank met o.a. wildpaté, streekkaasje, gevulde paddenstoelen, pastinaakchips, gesuikerde walnoten en gedroogd fruit.
  • Aardappelsalade met pastinaak, spek, rode ui en veldsla.
  • Couscous salade met pompoen, gedroogde cranberries, postelein en amandelen.
  • Salade van rode kool, rode biet, rozijnen, appel, hazelnoten en honingdressing.
  • Salade met stoofpeer, blauwe kaas en walnoten.
  • Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.
  • Geroosterde groenten, o.a. crosne, aardpeer, pompoen, wortel met rozemarijn en knoflook.

Hoofdgerechten

  • Wellington van pompoen, spinazie en paddenstoelen met veenbessenconfituur.
  • Krokant gebakken vis, bv rode poon of tarbot met spinazie en mosterdsaus.
  • Biefstukjes van diamanthaas in bramenjus.
  • Krokante gebakken kipfilet op stoof van linzen, wortel en appel.
  • Opgerolde saucijs met salie.
  • Jachtschotel met gegratineerde aardappelpuree.
  • Wildstoofpotje met paddenstoelen, ontbijtkoek en bier.

Nagerechten

  • Stoofpeertjes met rozenbottelhangop en notenkruimel.
  • Vijgencake met yoghurtijs en gesuikerde walnoten.
  • Zanddeegtaartje met crème van witte chocolade en duindoorngelei.
  • Gekarameliseerde appelringen met kaneelijs en boerenjongens.
  • Amandelcake met sinaasappelsorbetijs. Naar wens overgoten met brandewijn.
MENUKAART lente, april t/m juni

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangochutney.
  • Sushi van gerst met gerookte makreel en mierikswortel.
  • Gerookte kip met rabarbercompote.

Bijgerechten

  • Aperitief plank met o.a. wortel- en radijsstaafjes met pestodip, mousse van gerookte regenboogforel met knoflookcroutons, streekkaasje en walnoten.
  • Aardappelsalade met radijsjes, groene asperges, doperwten en lente-ui.
  • Bonte bonensalade met doperwten, tuinbonen en kievietsbonen in pesto.
  • Geitenkaassalade met gekarameliseerde rabarber, radijs, pluksla en walnoten.
  • Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.

Hoofdgerechten

  • Witte asperges, met gekookt eitje, ham en bieslook.
  • Roodbaars met witte wijnsaus, spinazie, zeekraal en kieviet boon.
  • Lamsbout met salie, look en munt uit de oven.
  • Kippendij gevuld met roomkaas en spinazie.
  • Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus.
  • Papillot van rode bietjes, rabarber en tuinmelde.
  • Gestoofde konijn met pruimen, meiraapjes, bospeen en paddenstoelen.
  • Rib-eye met bearnaisesaus.
  • Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.

Nagerechten

  • Bavarois van kwark met geblancheerde rabarber en notenkruimel.
  • Luchtig chocolade taartje met granache en Frambozensorbetijs.
  • Rode bietenhangop met aardbeien en gekarameliseerde witte chocolade.
  • Crumble van rabarber met yoghurtkardamonijs.
  • Merengue met romige kwark, muntsiroop en aardbeien.
MENUKAART zomer, juli t/m september

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Gegrilde rivierkreeft met pittige tomatensalsa.
  • Sushi met gerookte makreel, rode biet en mierikswortel.
  • Gerookte kip met kruisbessen of druiven en kerriemayonaise.

Bijgerechten

  • Aperitief plank met wortel staafjes en bleekselderij, witte bonendip met knoflook, streekkaasje en gezoete walnoten.
  • Aardappelsalade met rode ui, komkommer, radijs, tomaatjes en verse kruiden.
  • Bonte bonensalade met doperwten, peulen, slabonen in groene pesto.
  • Salade met steenvruchten, geitenkaas, gedroogde ham, gemengde sla en geroosterde zaden.
  • Salade van diverse tomaten met rode ui, groene kruiden en knoflookdressing.
  • Ceasarsalade van hele kip, bindsla, komkommer en romige kruidendressing.
  • Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.

Hoofdgerechten

  • Romige mosselen met venkel en anijslikeur.
  • Roodbaars met witte wijnsaus, spinazie, zeekraal en kieviet boon.
  • Kippendij gemarineerd met aalbessen en rozemarijn.
  • Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus.
  • Papillot van verse witvis met venkel en tomaat.
  • Papillot van rode bietjes, venkel en rode ui.
  • Mais met kruidenboter en honing.
  • Plaattaart van geroosterde bietjes en worteltjes, geitenkaas, rode ui en tijm.
  • Rib-eye met bearnaisesaus.
  • Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.

Nagerechten

  • Bavarois van kwark met zomerbessen en notenkruimel.
  • Luchtig chocolade taartje met granache en Kersensorbetijs.
  • Pruimentaart met yoghurtkardamonijs.
  • Geroosterde perziken met tijm, lavendelroomijs en amandelen.
  • Merengue met romige kwark en verschillende bessen, o.a. aalbessen, kruisbessen en blauwe bessen.