Catering buffet

Terwijl u geniet van een broodje met kruidenboter vooraf, staat de chef voortvarend en vol passie te kokkerellen. Geuren sudderend stoofvlees, gebakken spekjes en aardappeltjes uit de oven komen u tegemoet. Snel zult u horen: “Het buffet is geopend”.

Zorgeloos genieten

Onze koks bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten. Ook zal de kok, gastheer of -vrouw het buffet begeleiden en de gerechten eventueel toelichten. Het servies, bestek, servetten alswel een buffettafel zijn inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons.

Dranken & wijnen

Wij kunnen ook de dranken bij uw buffet verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met chocola na. Met een drankenbuffet kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en wijn. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*

* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.

Het menu

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. Weliswaar dient u één menu te kiezen voor de hele groep, maar wij kunnen uiteraard rekening houden met diëten, allergieën en specifieke wensen.

Een buffet is beschikbaar als:

Zeven gerechten: € 25,- p.p. (Brood, vier bij- en drie hoofdgerechten)
Negen gerechten: € 35,- p.p. (Brood, vijf bij- en vier hoofdgerechten)
Exclusief € 120,- startkosten.

Brood vooraf is altijd inbegrepen. Optioneel kunt u amuses, soep en een nagerecht bij bestellen.

De Lentekaart van 21 maart t/m 20 juni

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangochutney.
  • Sushi van gerst met gerookte makreel en mierikswortel.
  • Gerookte kip met rabarbercompote.

Bijgerechten

  • Aperitief plank met o.a. wortel- en radijsstaafjes met pestodip, mousse van gerookte regenboogforel met knoflookcroutons, streekkaasje en walnoten.
  • Aardappelsalade met radijsjes, groene asperges, doperwten en lente-ui.
  • Bonte bonensalade met doperwten, tuinbonen en kievietsbonen in pesto.
  • Geitenkaassalade met gekarameliseerde rabarber, radijs, pluksla en walnoten.
  • Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.

Hoofdgerechten

  • Witte asperges, met gekookt eitje, ham en bieslook.
  • Roodbaars met witte wijnsaus, spinazie, zeekraal en kieviet boon.
  • Lamsbout met salie, look en munt uit de oven.
  • Kippendij gevuld met roomkaas en spinazie.
  • Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus.
  • Papillot van rode bietjes, rabarber en tuinmelde.
  • Gestoofde konijn met pruimen, meiraapjes, bospeen en paddenstoelen.
  • Rib-eye met bearnaisesaus.
  • Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.

Nagerechten

  • Bavarois van kwark met geblancheerde rabarber en notenkruimel.
  • Luchtig chocolade taartje met granache en Frambozensorbetijs.
  • Rode bietenhangop met aardbeien en gekarameliseerde witte chocolade.
  • Crumble van rabarber met yoghurtkardamonijs.
  • Merengue met romige kwark, muntsiroop en aardbeien.
De Zomerkaart 21 juni tot 22 september
De Herfstkaart 23 september tot 20 december
De Winterkaart van 21 december t/m 20 maart

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
  • Op eiken gerookte kip met appel en witlof.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangodip.

Bijgerechten

  • Aperitief plank met o.a. wortel staafjes met dip, ingelegde paddenstoelen, wildpaté, groentechips, streekkaasje, walnoten en gedroogde vruchten.
  • Aardappelsalade met pastinaak, spek, rode ui en veldsla.
  • Couscous salade met pompoen, gedroogde cranberries, postelein en amandelen.
  • Salade van rode kool, rode biet, rozijnen, appel, hazelnoten en honingdressing.
  • Salade met stoofpeer, blauwe kaas en walnoten.
  • Hasselback aardappeltjes met geraspte kaas.
  • Geroosterde groenten, o.a. crosne, aardpeer, pompoen, wortel met rozemarijn en knoflook.

Hoofdgerechten

  • Grote paddenstoelen gevuld met pompoen, spinazie en veenbessen.
  • Krokant gebakken vis, bv rode poon of tarbot met spinazie en mosterdsaus.
  • Biefstukjes van diamanthaas in bramenjus.
  • Krokante gebakken kipfilet op stoof van linzen, wortel en appel.
  • Opgerolde saucijs met salie.
  • Jachtschotel met gegratineerde aardappelpuree.
  • Wildstoofpotje met paddenstoelen, ontbijtkoek en bier.

Nagerechten

  • Stoofpeertjes met hangop en notenkruimel.
  • Pannacotta van witte chocola met veenbessengelei.
  • Notentaartje met tonkabonenroomijs.
  • Griesmeelpuddinkje met gegrilde appelringen en boerenjongens.
OFFERTE EN BESCHIKBAARHEID