Walking dinner

Een mousserend aperitief om uw gasten te verwelkomen en een drankenbar voor hand, afsluitend met koffie & chocola. Verfijnde gerechten een-voor-een geserveerd, terwijl u paradeert van tafel tot tafel gevuld met vrienden en familie.

Luxe & compleet

Met een walking dinner kunt u op een ongedwongen manier genieten van diverse gerechtjes. De amuses en kleine gerechten kunt u staand nuttigen. Op deze wijze kan iedereen vrij rond lopen en heeft u de gelegenheid om met iedere gast te spreken. Ideaal voor een grote groep, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of huwelijksfeest.

Dranken & wijnen

Wij kunnen ook de dranken bij uw walking-dinner verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met friandises na. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*

De kosten voor een drankenarrangement bedragen:

  • Twee uur onbeperkt Fris, bier en wijn: € 18,- p.p.
  • Elke extra half uur € 2,- p.p.
  • Pakket incl. mousserend aperitief € 3,- p.p. extra
  • Pakket incl. koffie / thee met friandises € 3,- p.p. extra

* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.

Het menu

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. De gerechten worden op trendy kleine bordjes geserveerd met uitsluitend een lepel of vork. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen alternatieven serveren (op de door u gekozen gerechten).

Een walking dinner is beschikbaar vanaf 16 personen:

Vijf gangen: € 40,- p.p.   (Min 1 amuse)
Zeven gangen: € 52,- p.p.  (Min 2 amuses)
Exclusief € 100,- startkosten.

OFFERTE EN BESCHIKBAARHEID
Contact Us
Voor kerstavond, de kerstdagen en oudejaarsdag hanteren wij een toeslag van 25%.
Hoeveel gasten vanaf 12 jaar verwacht u ongeveer?
Schatting aantal en indicatie van de leeftijd.
Adres waar de gelegenheid zal plaats vinden?
Wanneer vindt u gelegenheid plaats?
Wat zijn uw wensen qua catering, evt. drankenarrangement, amuses vooraf, etc.
MENUKAART herfst, oktober t/m december

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
  • Op eiken gerookte kip met appel en rode biet.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangochutney.

Voorgerechten

  • Salade met geroosterde peer, blauwe kaas, rucola en walnoten.
  • Bietentartaar met appel, gerookte forel en radicchio.
  • Tortilla met o.a. geroosterde bloemkool, zoetzure wortel, koriandercreme en schapenkaas.
  • Vijgen met geitenkaas in de oven met sla, walnoten en honingdressing.
  • Gerookte wilde eendenborst, oesterzwammen, knoflookcroutons en hazelnoten.
    *Vegetarisch alternatief: geroosterde pompoen, crosne of pastinaak.

Tussengerechten

  • Uiensoep met salie en crouton met goudse kaas.
  • Plaattaart met crème van kievietsbonen, zuurkool, appel, uienringen en tijm.
  • Licht pittige pompoensoep met bosui, hazelnoten en room.
    *Optioneel: met uitgebakken spekjes.
  • Pannenkoek met langzaam gegaard buikspek, frisse koolsalade en rozenbottelgelei.

Hoofdgerechten

  • Geroosterde pompoen en appel op een stoofpotje van linzen, paddenstoelen en salie.
    *Optioneel: Met parelhoenfilet.
  • Hertensukade in eigen jus op andijviestamppot en pastinaakchips.
    *Vegetarisch alternatief: Groentestoofpotje.
  • Krokante gebakken parelhoen met saliejus, gekarameliseerde appel, wortel en linzen.
    *Vegetarisch alternatief: Zuurkoolrösti.
  • Rib-Eye in eigen jus met pastinaakpuree, roergebakken paksoi en rode uiencompote.
    *Vegetarisch alternatief: Geitenkaas in krokant jasje.

Nagerechten

  • Stoofpeertjes met rozenbottelhangop en notenkruimel.
  • Cake met yoghurt en vijgen en tonkabonenroomijs.
  • Zanddeegtaartje met crème van witte chocola en duindoorngelei.
  • Gekarameliseerde appel, pompoencake en boerenjongens. (Volledig plantaardig).

Kaasplankje

  • Hollandse harde- en zachte kazen met toast, noten en vijgenchutney.
MENUKAART winter, januari t/m maart

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van o.a. look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kastanje champignons gevuld met tapenade van walnoten en zongedroogde tomaten.
  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Op eiken gerookte kip met pompoencrème, crouton en salie.
  • Gerookte makreel, zout zure bietjes en mierikswortelcrème.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangodip.

Voorgerechten

  • Tortilla met o.a. geroosterde bloemkool, zoetzure wortel en sjalot, kruidencrème en schapenkaas.
  • Bietentartaar met appel en radicchio. Naar wens met geitenkaas of tofu in krokant jasje.
  • Salade van oesterzwammen, knoflookcroutons, veldsla en hazelnoten. Naar wens met gerookte wilde eendenborst of aardpeer.
  • Geroosterde peer met blauwe kaas, walnoten, veldsla en balsamico-dressing.
  • Cocktail van krab met kruidenmayonaise, appel, witlof en veldsla.
    *Plantaardig alternatief: Gegrilde avocado.

Tussengerechten

  • Mosterdsoep met prei en pastinaakchips. Naar wens met uitgebakken droge wortst.
  • Peterseliewortelsoep met geroosterde peer en zonnebloempitten.
  • Soep van aardpeer, prei met geroosterde amandelen. Naar wens met uitgebakken spekjes.
  • Coquille met gekarameliseerde witlof en crème van schorseneren.
  • Risotto van parelgort met boerenkool, prei, gebakken paddenstoelen en geraspte schapenkaas.

Hoofdgerechten

  • Rib-Eye met bierjus, pastinaakpuree, geroosterde paddenstoelen en boerenkool.
  • Krokante gebakken parelhoen met saliejus, gekarameliseerde appel, wortel en linzen.
    *Plantaardig alternatief: Zuurkoolrösti.
  • Hertensukade met torentje van aardappel en peer, savooiekool en walnoten. (tot 31-1)
    *Plantaardig alternatief: Groentestoofpotje.
  • Rode poon met knapperige aardappeltjes, spruitjes en mosterdsaus.
    *Plantaardig alternatief: Gevulde portabella.
  • Wellington van pompoen, spinazie en paddenstoelen met veenbessenconfituur.

Nagerechten

  • Stoofpeertjes met rozenbottelhangop en notenkruimel.
  • Vijgencake met yoghurtijs en gesuikerde walnoten.
  • Zanddeegtaartje met crème van witte chocolade en duindoorngelei.
  • Gekarameliseerde appelringen met kaneelijs en boerenjongens.
  • Amandelcake met sinaasappelsorbetijs. Naar wens overgoten met brandewijn.

Kaasplankje

  • Hollandse harde- en zachte kazen met toast, noten en vijgenchutney.
MENUKAART lente, april t/m juni

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangochutney.
  • Sushi van gerst met gerookte makreel en mierikswortel.
  • Gerookte kip met rabarbercompote.

Voorgerechten

  • Cocktail van Noordzee krab met pompelmoes, radijsjes, veldsla en tuinkers.
    *Alternatief: Gegrilde avocado of kip.
  • Geitenkaas in krokant jasje met gekarameliseerde rabarber, radijs, lentepluksla en walnoten.
  • Rose gebraden kalfsvlees, mayonaise van gerookte haring, pluksla, eitjes en kappertjes.
  • Gerookte ganzenborst met geroosterde groene asperges en paddenstoelen, pluksla en vinaigrette.
    *Vegetarisch alternatief: Gemarineerde schapenkaas.

Tussengerechten

  • Romige aspergesoep met gekookt eitje, ham en bieslook.
    *Alternatief: Ook heerlijk zonder ham.
  • Soep van spinazie en spliterwten met ei, selder en geroosterde amandelen.
  • Risotto van naakte haver met tuinbonen, peultjes, groene asperges en geraspte schapenkaas.
  • Plaattaart van asperges, meiraapjes, schapenkaas, tijm en lente-ui.
  • Coquille op bloemkoolpuree met pesto van daslook en walnoten.
    *Alternatieven: Geroosterde asperges of kippendij.
  • Pasta met lentepesto en gebakken pijlinktvis.

Hoofdgerechten

  • Roodbaars met witte wijnsaus, spinazie, zeekraal en kieviet boon.
    *Vegetarisch alternatief: Geroosterde bloemkool.
  • Gegrilde lamskotelet en groene asperges met witte bonenpuree en tuinbonen.
    *Vegetarisch alternatief: Torentje van appel en rode biet.
  • Kalfsvleessukade met rucolastampot, geroosterde bloemkool en hazelnoten.
    *Vegetarisch alternatief: Geroosterde groene asperges.
  • Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus, geroosterde aardappeltjes, groene asperges en doperwten.
    *Vegetarisch alternatief: Gevulde portabella.
  • Gestoofde konijn met pruimen en paddenstoelen op stampotje raapsteel.
    *Vegetarisch alternatief : Groentestoof van meiraapjes, wortel en pruimen.

Nagerechten

  • Bavarois van kwark met geblancheerde rabarber en notenkruimel.
  • Luchtig chocolade taartje met granache en Frambozensorbetijs.
  • Rode bietenhangop met aardbeien en gekarameliseerde witte chocolade.
  • Crumble van rabarber met yoghurtkardamonijs.
  • Merengue met romige kwark, muntsiroop en aardbeien.

Kaasplankje

  • Hollandse harde- en zachte kazen met toast, noten en vijgenchutney.
MENUKAART zomer, juli t/m september

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Gegrilde rivierkreeft met pittige tomatensalsa.
  • Sushi met gerookte makreel, rode biet en mierikswortel.
  • Gerookte kip met kruisbessen of druiven en kerriemayonaise.

Voorgerechten

  • Cocktail van gerookte kip op salade van koolrabi, selderij, walnoten, kruisbessen of druiven en romige dressing.
    *Alternatief: Ook lekker zonder kip.
  • Salade met geroosterde perziken, geitenkaas, rode ui, walnoten en frambozenhoningdressing.
  • Salade van diverse kleuren tomaat, basilicum, kappertjes, croutons en geroosterde pitten.
  • Knoflooktoast met witte bonen crème en bonte boontjes in pesto.

Tussengerechten

  • Uiensoep met salie en crouton met goudse kaas.
  • Soep van rivierkreeft, tomaat, venkel en paprika.
  • Parelhoen filet in een romige soep van courgette en basilicum.
  • Romige venkelsoep met mosselen en zomerprei.
  • Risotto van parelgort met tuinbonen, peultjes en sugar snaps en geraspte schapenkaas.
  • Coquille op doperwtpuree met tuinbonen en sugar snaps.
  • Pannenkoek met gekonfijte ganzen- of eendenbout, krokante groentes, zoetige bessensaus en koriander.

Hoofdgerechten

  • Schelvis of ander witvis met bloemkoolcreme, zeekraal en basilicumolie.
    *Vegetarisch alternatief: Geroosterde bloemkool.
  • Rib-eye met zoete bospeen, broccoli, hasselback aardappeltjes en bearnaisesaus.
    *Vegetarisch alternatief: Gepaneerde koolrabi.
  • Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus, geroosterde aardappeltjes, en bonte boontjes.
    *Vegetarisch alternatief: Gevulde portabella.
  • Plaattaart van geroosterde bietjes en worteltjes, geitenkaas, rode ui en tijm.

Nagerechten

  • Bavarois van kwark met zomerbessen en notenkruimel.
  • Luchtig chocolade taartje met granache en Kersensorbetijs.
  • Pruimentaart met yoghurtkardamonijs.
  • Geroosterde perziken met tijm, lavendelroomijs en amandelen.
  • Merengue met romige kwark en verschillende bessen, o.a. aalbessen, kruisbessen en blauwe bessen.

Kaasplankje

  • Hollandse harde- en zachte kazen met toast, noten en vijgenchutney.