Een mousserend aperitief om uw gasten te verwelkomen en een drankenbar voor hand, afsluitend met koffie & chocola. Verfijnde gerechten een-voor-een geserveerd, terwijl u paradeert van tafel tot tafel gevuld met vrienden en familie.
Luxe & compleet
Met een walking dinner kunt u op een ongedwongen manier genieten van diverse gerechtjes. De amuses en kleine gerechten kunt u staand nuttigen. Op deze wijze kan iedereen vrij rond lopen en heeft u de gelegenheid om met iedere gast te spreken. Ideaal voor een grote groep, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of huwelijksfeest.
Dranken & wijnen
Wij kunnen ook de dranken bij uw walking-dinner verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met chocola na. Met een drankenarrangement kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en wijn. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*
* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.
Het menu
Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. De gerechten worden op trendy kleine bordjes geserveerd met uitsluitend een lepel of vork. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen alternatieven serveren (op de door u gekozen gerechten).
Een walking dinner is beschikbaar als:
Vijf gangen: € 35,- p.p. (Min 1 amuse)
Zeven gangen: € 45,- p.p. (Min 2 amuses)
Exclusief € 120,- startkosten.
De Lentekaart april t/m juni
Vooraf
- Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.
Amuses
- Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
- Gegrilde rivierkreeft met mangochutney.
- Sushi van gerst met gerookte makreel en mierikswortel.
- Gerookte kip met rabarbercompote.
Voorgerechten
- Cocktail van Noordzee krab met pompelmoes, radijsjes, veldsla en tuinkers.
*Alternatief: Gegrilde avocado of kip.
- Geitenkaas in krokant jasje met gekarameliseerde rabarber, radijs, lentepluksla en walnoten.
- Rose gebraden kalfsvlees, mayonaise van gerookte haring, pluksla, eitjes en kappertjes.
- Gerookte ganzenborst met geroosterde groene asperges en paddenstoelen, pluksla en vinaigrette.
*Vegetarisch alternatief: Gemarineerde schapenkaas.
Tussengerechten
- Romige aspergesoep met gekookt eitje, ham en bieslook.
*Alternatief: Ook heerlijk zonder ham.
- Soep van spinazie en spliterwten met ei, selder en geroosterde amandelen.
- Risotto van naakte haver met tuinbonen, peultjes, groene asperges en geraspte schapenkaas.
- Plaattaart van asperges, meiraapjes, schapenkaas, tijm en lente-ui.
- Coquille op bloemkoolpuree met pesto van daslook en walnoten.
*Alternatieven: Geroosterde asperges of kippendij.
- Pasta met lentepesto en gebakken pijlinktvis.
Hoofdgerechten
- Roodbaars met witte wijnsaus, spinazie, zeekraal en kieviet boon.
*Vegetarisch alternatief: Geroosterde bloemkool.
- Gegrilde lamskotelet en groene asperges met witte bonenpuree en tuinbonen.
*Vegetarisch alternatief: Torentje van appel en rode biet.
- Kalfsvleessukade met rucolastampot, geroosterde bloemkool en hazelnoten.
*Vegetarisch alternatief: Geroosterde groene asperges.
- Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus, geroosterde aardappeltjes, groene asperges en doperwten.
*Vegetarisch alternatief: Gevulde portabella.
- Gestoofde konijn met pruimen en paddenstoelen op stampotje raapsteel.
*Vegetarisch alternatief : Groentestoof van meiraapjes, wortel en pruimen.
Nagerechten
- Bavarois van kwark met geblancheerde rabarber en notenkruimel.
- Luchtig chocolade taartje met granache en Frambozensorbetijs.
- Rode bietenhangop met aardbeien en gekarameliseerde witte chocolade.
- Crumble van rabarber met yoghurtkardamonijs.
- Merengue met romige kwark, muntsiroop en aardbeien.
Kaasplankje
- Hollandse harde- en zachte kazen met toast, noten en vijgenchutney.
De Zomerkaart 21 juni tot 22 september
De Herfstkaart oktober t/m december
De Winterkaart januari t/m maart
Amuses
- Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
- Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
- Op eiken gerookte kip met appel en witlof.
- Gegrilde rivierkreeft met mangodip.
Voorgerechten
- Cocktail van krab met citrus, witlof en veldsla.
*Alternatief: Gegrilde avocado of kip.
- Geitenkaas in krokant jasje met bietentartaar, witlof en walnoten.
- Gerookte ganzenborst met salade van palmkool, veenbessen en zoutzure pompoen.
*Vegetarisch alternatief: Gerookte bloemkool.
Tussengerechten
- Soep van aardpeer en prei met geroosterde amandelen.
- Coquille met zoete witlof en crème van schorseneren.
*Alternatief: Zoetzure pompoen.
- Gevogelte bouillon met quenelles van fazant of parelhoen.
- Risotto van parelgort met boerenkool, prei, kastanges en geraspte schapenkaas.
Hoofdgerechten
- Wellington van pompoen, spinazie en paddenstoelen met veenbessenconfituur.
- Rode poon met knapperige aardappeltjes, spruitjes en mosterdsaus.
*Vegetarisch alternatief: Gevulde portabella.
- Krokante gebakken parelhoen met saliejus, gekarameliseerde appel, wortel en linzen.
*Vegetarisch alternatief: Zuurkoolrösti.
- Rib-Eye met pastinaakpuree, roergebakken boerenkool, bierjus en rode uiencompote.
*Vegetarisch alternatief: Geitenkaas in krokant jasje.
- Hertensukade met torentje van aardappel en peer, savooiekool en walnoten.
*Vegetarisch alternatief: Groentestoofpotje.
- Filet van wildzwijn in eigen jus met knolselderijpuree en geroosterde vergeten groentes.
*Vegetarisch alternatief: Tarte tartin van wortel.
Nagerechten
- Stoofpeertjes met hangop en notenkruimel.
- Pannacotta van witte chocola met veenbessengelei.
- Notentaartje met tonkabonenroomijs.
- Griesmeelpuddinkje met gegrilde appelringen en boerenjongens.
Kaasplankje
- Hollandse harde- en zachte kazen met toast, vijgenchutney en zoetzure pompoen.
OFFERTE EN BESCHIKBAARHEID