Walking dinner

Een mousserend aperitief om uw gasten te verwelkomen en een drankenbar voor hand, afsluitend met koffie & chocola. Verfijnde gerechten een-voor-een geserveerd, terwijl u paradeert van tafel tot tafel gevuld met vrienden en familie.

Luxe & compleet

Met een walking dinner kunt u op een ongedwongen manier genieten van diverse gerechtjes. De amuses en kleine gerechten kunt u staand nuttigen. Op deze wijze kan iedereen vrij rond lopen en heeft u de gelegenheid om met iedere gast te spreken. Ideaal voor een grote groep, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of huwelijksfeest.

Dranken & wijnen

Wij kunnen ook de dranken bij uw walking-dinner verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met chocola na. Met een drankenarrangement kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en wijn. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*

* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.

Het menu

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. De gerechten worden op trendy kleine bordjes geserveerd met uitsluitend een lepel of vork. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen alternatieven serveren (op de door u gekozen gerechten).

Een walking dinner is beschikbaar als:

Vijf gangen: € 35,- p.p.   (Min 1 amuse)
Zeven gangen: € 45,- p.p.  (Min 2 amuses)
Exclusief € 120,- startkosten.

De Menukaart t/m 20 maart

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
  • Op eiken gerookte kip met appel en witlof.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangodip.

Voorgerechten

  • Cocktail van krab met citrus, witlof en veldsla.
    *Alternatief: Gegrilde avocado of kip.
  • Geitenkaas in krokant jasje met bietentartaar, witlof en walnoten.
  • Gerookte ganzenborst met salade van palmkool, veenbessen en zoutzure pompoen.
    *Vegetarisch alternatief: Gerookte bloemkool.

Tussengerechten

  • Soep van aardpeer en prei met geroosterde amandelen.
  • Coquille met zoete witlof en crème van schorseneren.
    *Alternatief: Zoetzure pompoen.
  • Gevogelte bouillon met quenelles van fazant of parelhoen.
  • Risotto van parelgort met boerenkool, prei, kastanges en geraspte schapenkaas.

Hoofdgerechten

  • Wellington van pompoen, spinazie en paddenstoelen met veenbessenconfituur.
  • Rode poon met knapperige aardappeltjes, spruitjes en mosterdsaus.
    *Vegetarisch alternatief: Gevulde portabella.
  • Krokante gebakken parelhoen met saliejus, gekarameliseerde appel, wortel en linzen.
    *Vegetarisch alternatief: Zuurkoolrösti.
  • Rib-Eye met pastinaakpuree, roergebakken boerenkool, bierjus en rode uiencompote.
    *Vegetarisch alternatief: Geitenkaas in krokant jasje.
  • Hertensukade met torentje van aardappel en peer, savooiekool en walnoten.
    *Vegetarisch alternatief: Groentestoofpotje.
  • Filet van wildzwijn in eigen jus met knolselderijpuree en geroosterde vergeten groentes.
    *Vegetarisch alternatief: Tarte tartin van wortel.

Nagerechten

  • Stoofpeertjes met hangop en notenkruimel.
  • Pannacotta van witte chocola met veenbessengelei.
  • Notentaartje met tonkabonenroomijs.
  • Griesmeelpuddinkje met gegrilde appelringen en boerenjongens.

Kaasplankje

  • Hollandse harde- en zachte kazen met toast, vijgenchutney en zoetzure pompoen.
OFFERTE EN BESCHIKBAARHEID