Walking dinner

Een mousserend aperitief om uw gasten te verwelkomen en een drankenbar voor hand, afsluitend met koffie & chocola. Verfijnde gerechten een-voor-een geserveerd, terwijl u paradeert van tafel tot tafel gevuld met vrienden en familie.

Luxe & compleet

Met een walking dinner kunt u op een ongedwongen manier genieten van diverse gerechtjes. De amuses en kleine gerechten kunt u staand nuttigen. Op deze wijze kan iedereen vrij rond lopen en heeft u de gelegenheid om met iedere gast te spreken. Ideaal voor een grote groep, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of huwelijksfeest.

Dranken & wijnen

Wij kunnen ook de dranken bij uw walking-dinner verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met chocola na. Met een drankenarrangement kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en wijn. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*

* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.

Het menu

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. De gerechten worden op trendy kleine bordjes geserveerd met uitsluitend een lepel of vork. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen alternatieven serveren (op de door u gekozen gerechten).

Een walking dinner is beschikbaar als:

Vijf gangen: € 35,- p.p.   (Min 1 amuse)
Zeven gangen: € 45,- p.p.  (Min 2 amuses)
Exclusief € 120,- startkosten.

De Lentekaart april t/m juni

Vooraf

  • Knapperig brood met kruidenboter van look, diverse kruiden en bloemen.

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangochutney.
  • Sushi van gerst met gerookte makreel en mierikswortel.
  • Gerookte kip met rabarbercompote.

Voorgerechten

  • Cocktail van Noordzee krab met pompelmoes, radijsjes, veldsla en tuinkers.
    *Alternatief: Gegrilde avocado of kip.
  • Geitenkaas in krokant jasje met gekarameliseerde rabarber, radijs, lentepluksla en walnoten.
  • Rose gebraden kalfsvlees, mayonaise van gerookte haring, pluksla, eitjes en kappertjes.
  • Gerookte ganzenborst met geroosterde groene asperges en paddenstoelen, pluksla en vinaigrette.
    *Vegetarisch alternatief: Gemarineerde schapenkaas.

Tussengerechten

  • Romige aspergesoep met gekookt eitje, ham en bieslook.
    *Alternatief: Ook heerlijk zonder ham.
  • Soep van spinazie en spliterwten met ei, selder en geroosterde amandelen.
  • Risotto van naakte haver met tuinbonen, peultjes, groene asperges en geraspte schapenkaas.
  • Plaattaart van asperges, meiraapjes, schapenkaas, tijm en lente-ui.
  • Coquille op bloemkoolpuree met pesto van daslook en walnoten.
    *Alternatieven: Geroosterde asperges of kippendij.
  • Pasta met lentepesto en gebakken pijlinktvis.

Hoofdgerechten

  • Roodbaars met witte wijnsaus, spinazie, zeekraal en kieviet boon.
    *Vegetarisch alternatief: Geroosterde bloemkool.
  • Gegrilde lamskotelet en groene asperges met witte bonenpuree en tuinbonen.
    *Vegetarisch alternatief: Torentje van appel en rode biet.
  • Kalfsvleessukade met rucolastampot, geroosterde bloemkool en hazelnoten.
    *Vegetarisch alternatief: Geroosterde groene asperges.
  • Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus, geroosterde aardappeltjes, groene asperges en doperwten.
    *Vegetarisch alternatief: Gevulde portabella.
  • Gestoofde konijn met pruimen en paddenstoelen op stampotje raapsteel.
    *Vegetarisch alternatief : Groentestoof van meiraapjes, wortel en pruimen.

Nagerechten

  • Bavarois van kwark met geblancheerde rabarber en notenkruimel.
  • Luchtig chocolade taartje met granache en Frambozensorbetijs.
  • Rode bietenhangop met aardbeien en gekarameliseerde witte chocolade.
  • Crumble van rabarber met yoghurtkardamonijs.
  • Merengue met romige kwark, muntsiroop en aardbeien.

Kaasplankje

  • Hollandse harde- en zachte kazen met toast, noten en vijgenchutney.
De Zomerkaart 21 juni tot 22 september
De Herfstkaart oktober t/m december
De Winterkaart januari t/m maart

Amuses

  • Kwartelei met rode uiencompote en crouton.
  • Kastanje champignons gevuld met wildpaté.
  • Op eiken gerookte kip met appel en witlof.
  • Gegrilde rivierkreeft met mangodip.

Voorgerechten

  • Cocktail van krab met citrus, witlof en veldsla.
    *Alternatief: Gegrilde avocado of kip.
  • Geitenkaas in krokant jasje met bietentartaar, witlof en walnoten.
  • Gerookte ganzenborst met salade van palmkool, veenbessen en zoutzure pompoen.
    *Vegetarisch alternatief: Gerookte bloemkool.

Tussengerechten

  • Soep van aardpeer en prei met geroosterde amandelen.
  • Coquille met zoete witlof en crème van schorseneren.
    *Alternatief: Zoetzure pompoen.
  • Gevogelte bouillon met quenelles van fazant of parelhoen.
  • Risotto van parelgort met boerenkool, prei, kastanges en geraspte schapenkaas.

Hoofdgerechten

  • Wellington van pompoen, spinazie en paddenstoelen met veenbessenconfituur.
  • Rode poon met knapperige aardappeltjes, spruitjes en mosterdsaus.
    *Vegetarisch alternatief: Gevulde portabella.
  • Krokante gebakken parelhoen met saliejus, gekarameliseerde appel, wortel en linzen.
    *Vegetarisch alternatief: Zuurkoolrösti.
  • Rib-Eye met pastinaakpuree, roergebakken boerenkool, bierjus en rode uiencompote.
    *Vegetarisch alternatief: Geitenkaas in krokant jasje.
  • Hertensukade met torentje van aardappel en peer, savooiekool en walnoten.
    *Vegetarisch alternatief: Groentestoofpotje.
  • Filet van wildzwijn in eigen jus met knolselderijpuree en geroosterde vergeten groentes.
    *Vegetarisch alternatief: Tarte tartin van wortel.

Nagerechten

  • Stoofpeertjes met hangop en notenkruimel.
  • Pannacotta van witte chocola met veenbessengelei.
  • Notentaartje met tonkabonenroomijs.
  • Griesmeelpuddinkje met gegrilde appelringen en boerenjongens.

Kaasplankje

  • Hollandse harde- en zachte kazen met toast, vijgenchutney en zoetzure pompoen.
OFFERTE EN BESCHIKBAARHEID