Walking dinner

Een mousserend aperitief om uw gasten te verwelkomen en een drankenbar voor hand, afsluitend met koffie & chocola. Verfijnde gerechten een-voor-een geserveerd, terwijl u paradeert van tafel tot tafel gevuld met vrienden en familie.

Luxe & compleet

Met een walking dinner kunt u op een ongedwongen manier genieten van diverse gerechtjes. De amuses en kleine gerechten kunt u staand nuttigen. Op deze wijze kan iedereen vrij rond lopen en heeft u de gelegeheid om met iedere gast te spreken. Ideaal voor een grote groep, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of huwelijksfeest.

Dranken & wijnen

Wij kunnen ook de dranken bij uw walking-dinner verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met chocola na. Met een drankenarrangement kunt u onbeperkt genieten van onze bijzondere selectie dranken. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*

* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.

Het menu

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. De gerechten worden op trendy kleine bordjes geserveerd met uitsluitend een lepel of vork. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen alternatieven serveren (op de door u gekozen gerechten).

Een Walking diner is beschikbaar als:
Vier gangen: een amuse, drie gerechten: € 29,- p.p.
Zes gangen: twee amuses, vier gerechten: € 35,- p.p.
Acht gangen: drie amuses, vijf gerechten: € 42,- p.p.
Exclusief €100,- startkosten.

MENUKAART

Amuses

Mini-taartje van groene asperges en kwartelei
Sashimi van tonijn met soja saus en Wakame
Rivierkreeftjes met mango en limoenmayonaise
Pittig lamsgehaktballetje met tzatziki
Romig maissoepje met garnalen
Gerookte kipfilet op couscous met zuidvruchten
Spiesje watermeloen, feta en munt (aug/sept)
Tortillarolletje met hummus en gegrilde groentes

Voorgerechten

Geitenkaas en vijgen
Geitenkaas uit de oven met honing en tijm, daarbij vijgen, gepofte rode bietjes, rucola, walnoten en een balsamicodressing.

Rosbief carpaccio
Carpaccio van rosbief met mesclune, geroosterde bietjes, augurkjes en piccalillysaus.

Eendenborstfilet
Eendenborstfilet op pannenkoekje met bosbessencompote en salade van spitskool en rozijnen.

Klassieker: Bospaddenstoelensoep
Fluweelzachte crèmesoep van bospaddenstoelen met kervel, daarbij crouton met hummus.

Venkelvissoep
Roomsoep van venkel, selderij en prei met diverse vis- en zeevruchten, gegarneerd met kwartelei en venkelkruid.

Tacotaartje
Tacotaartje met kabeljauw, pompoen, zwarte boontjes, mais en gegratineerde kaas, avocadocrème en mesclune.

Hoofdgerechten

Klassieker: Entrecote
Gegrilde entrecote met stroganoff, geserveerd met aardappelfondant, geglaceerde worteltjes en bosui.

Diamanthaas
Diamanthaas met bramenportsaus, geserveerd op puree van aardappel en pastinaak, prei-soldaatjes en broccoli.

Hazenpeper
Hazenpeper met kruidkoek en bockbier, met quenelles van polenta, groente chips en spruitjes.

parelhoen
Krokante gebakken parelhoen met jus van cider en salie, gekarameliseerde appel, zuurkool, linzen en spekjes.

Baarsfilet
Op de huidgebakken baarsfilet met hollandaisesaus, geserveerd met geroosterde pompoen, pastinaak en zoete aardappel.

Zalmfilet met amandelen
Gebakken zalmfilet met amandelkorst op puree van aardappel en knoflook, geserveerd met bloemkool en zeekraal.

Nagerechten

Klassieker: Poire Belle Hélène
Gepocheerde peer in warme chocoladesaus, met roomijs en amandelschaafsel.

Kastanje-chocoladetaartje
Taartje met een crème van kastanje en chocolade, geklopte room met likeur en geroosterde noten.

Amarettoparfait
Parfait van ammeretto, met kaneelsiroop en bitterkoekjes.

Pompoen Crème brûlée
Crème brûlée van pompoen, met walnoten en bosbessen.

Omgekeerde ananas
Tarte tartin van ananas met rum en mascarponeroom.

Kaasplankje

Hollandse- en Franse kazen
Met toast, zoet brood, noten, druiven en chutney.

Bereken uw prijs