Walking dinner

Een mousserend aperitief om uw gasten te verwelkomen en een drankenbar voor hand, afsluitend met koffie & chocola. Verfijnde gerechten een-voor-een geserveerd, terwijl u paradeert van tafel tot tafel gevuld met vrienden en familie.

Luxe & compleet

Met een walking dinner kunt u op een ongedwongen manier genieten van diverse gerechtjes. De amuses en kleine gerechten kunt u staand nuttigen. Op deze wijze kan iedereen vrij rond lopen en heeft u de gelegeheid om met iedere gast te spreken. Ideaal voor een grote groep, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of huwelijksfeest.

Dranken & wijnen

Wij kunnen ook de dranken bij uw walking-dinner verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met chocola na. Met een drankenarrangement kunt u onbeperkt genieten van onze bijzondere selectie dranken. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*

* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.

Het menu

Op basis van onderstaande kaart kunt u zelf het menu samen stellen. De gerechten worden op trendy kleine bordjes geserveerd met uitsluitend een lepel of vork. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen alternatieven serveren.

Een Walking diner is beschikbaar als:
Vier gangen: een amuse, drie gerechten: € 29,- p.p.
Zes gangen: twee amuses, vier gerechten: € 35,- p.p.
Acht gangen: drie amuses, vijf gerechten: € 42,- p.p.
Exclusief €100,- startkosten.

MENUKAART

Amuses

Mini-taartje van groene asperges en kwartelei
Sashimi van tonijn met soja saus en Wakame
Rivierkreeftjes met mango en limoenmayonaise
Pittig lamsgehaktballetje met tzatziki
Romig maissoepje met garnalen
Gerookte kipfilet op couscous met zuidvruchten
Spiesje watermeloen, feta en munt (aug/sept)
Tortillarolletje met hummus en gegrilde groentes

Voorgerechten

Carpaccio Bresaola
met gegrilde venkel, rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en sinaasappeldressing.

Gerookte eendenborst
met honing en karwij gelakt, couscous van zuidvruchten, geroosterde groene asperges en amandelen.

Waterkerssoep
Soep van waterkers, doperwten en lenteui, geserveerd met parelhoen of gamba’s.

Gerookte makreel
Huisgemaakte mousse van gerookte makreel, geserveerd met parmahamroosjes, radijs en walnoten.

Klassieker:Aspergesoep
Fluweelzachte roomsoep van witte asperges, gegarneerd met aspergetopjes en kwartelei.

Coquilles
Coquilles op mousse van gele wortel en een chorizocrunch.

Hoofdgerechten

Klassieker: Entrecote
Rose gegaard, met aardappelfondant, sugar snaps en peperroomsaus.

Asperges en ham
Botermalse asperges met beenham, krielaardappeltjes, ei en bearnaisesaus.

Lamshaasje
In kruidig jasje, met crème van doperwten, zwarte boontjes en gegrilde courgette.

Gebakken baars of mul
met rosevalaardappel, Sugar snaps, zeekraal en bisque van gamba’s.

Nagerechten

Gepocheerde rabarber
met amandelcake en roomijs van sinaasappel en steranijs.

Citroentaartje
Met gebrande suiker, merengue en room.

Panna cotta
met vleugje cardamon geserveerd met gemarineerde citrusvruchten.

Frambozenparfait
met bitterkoekjes en saus van chocolade en amaretto.

Kaasplankje

Hollandse- en Franse kazen
Met toast, zoet brood, noten, druiven en chutney.

Bereken uw prijs