Walking dinner

Een mousserend aperitief om uw gasten te verwelkomen en een drankenbar voor hand, afsluitend met koffie & chocola. Verfijnde gerechten een-voor-een geserveerd, terwijl u paradeert van tafel tot tafel gevuld met vrienden en familie.

Luxe & compleet

Met een walking dinner kunt u op een ongedwongen manier genieten van diverse gerechtjes. De amuses en kleine gerechten kunt u staand nuttigen. Op deze wijze kan iedereen vrij rond lopen en heeft u de gelegeheid om met iedere gast te spreken. Ideaal voor een grote groep, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of huwelijksfeest.

Dranken & wijnen

Wij kunnen ook de dranken bij uw walking-dinner verzorgen; zoals een champagne toast vooraf, een drankenarrangement of koffie met chocola na. Met een drankenarrangement kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en wijn. Een ober, die de drankjes inschenkt, glazen ruimt en het buffet netjes schoon houdt, is inbegrepen.*

* Bij kleine gezelschappen worden de dranken door de kok zelf verzorgt.

Het menu

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. De gerechten worden op trendy kleine bordjes geserveerd met uitsluitend een lepel of vork. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten, geen vis lusten of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie dan kunnen we voor hen alternatieven serveren (op de door u gekozen gerechten).

Een Walking diner is beschikbaar als:
Vier gangen: € 25,- p.p. (Keuze uit cat. zilver)
Zes gangen: € 35,- p.p. (Keuze uit cat. zilver en goud)
Acht gangen: € 45,- p.p. (Keuze uit cat. zilver en goud)
Exclusief €100,- startkosten.

MENUKAART
Categorie zilver

  • Vitello tonato, kalfsmuis met tonijnsaus, rucola en kwartelei
  • Gerookte kipfilet op couscous met zuidvruchten
  • Rivierkreeftjes met mango en limoenmayonaise
  • Tortilla-rolletje met hummus en gegrilde groentes
  • Rosbief met gepofte rode bietjes en piccalillymayonaise
  • Salade van peer, geitenkaas, krokante ham, rucola, walnoten en acaciahoning.
  • Zalmtaartje met groene asperge, tomaat en pesto
  • Kabeljauw met venkel en tomaat in folie gegaard
  • Pittig Lamspiesje met tzatziki en gegrilde groentes
  • Fluweelzachte crème soep van bospaddenstoelen en kervel
  • kalfsvlees met salie en parmaham ingerold, geserveerd met krieltjes.
  • Diamanthaas met bramenportsaus, pastinaakpuree en prei-soldaatjes.
  • Crème brûlée van pompoen, met walnoten en bosbessen.
  • Klassieke tiramisu in een glaasje
  • Vanille pannacotta met karamelsaus.
  • Semifreddo (ijs-taart) met bitterkoekjes en likor 43

Categorie Goud

  • Eendenborstfilet op een crêpe met compote en salade van spitskool en rozijnen.
  • Mini wrap met kabeljauw, zwarte boontjes, mais en avocadocrème.
  • Krokante gebakken parelhoen met jus van cider, gekarameliseerde appel, zuurkool, linzen en spekjes
  • Roomsoep van venkel en diverse vis- en zeevruchten
  • Gegrilde entrecote met stroganoff, geserveerd met aardappelfondant en geglaceerde worteltjes.
  • Taart van chocoladetrufle met cardamonroomijs en een kersencoulis.
  • Merengue met mascarponeroom, lemon curd, blauwe bessen en notencrumble.
  • Kaasplankje met toast, zoet brood, noten, druiven en chutney.
Bereken uw prijs