Werkwijze privekok

Nadat de datum is geprikt, wordt het menu in samenspraak met uw privekok bepaald. Dit kan een menu van onze website zijn, maar desgewenst bedenkt de kok ook een menu op basis van uw voorkeuren. Er dient weliswaar één menu gekozen te worden voor de hele groep, maar een enkele uitzondering is geen probleem. Voor vegetariërs worden er uiteraard aangepaste gerechten geserveerd. Dit geld ook voor gasten die gebonden zijn aan een bepaald dieet.

Wij arriveren ongeveer 1 uur voor aanvang van het diner. De privekok/gastheer begint dan met de aankleding (van de tafel of buffet). Daarbij wordt ook het servies, bestek en linnen verzorgd. Uiteraard bent u ook vrij de aankleding naar uw eigen smaak in te richten. De kok zal daarna beginnen met het eerste gerecht en deze zal geserveerd worden op het afgesproken tijdstip. De gangen worden om de 30 a 40 minuten geserveerd.

Natuurlijk is de avond pas geslaagd als u er achteraf geen werk van heeft. Daarom laten wij alles netjes achter: de afwas doen wij voor u!

Omdat vele produkten gekoeld moeten blijven vragen wij u om een plekje vrij te maken in de koelkast, en ook een plekje in de vriezer, mocht er ijs geserveerd worden. Uiteraard vervoeren wij de produkten gekoeld, UitjeThuis voldoet aan alle hygiëne-eisen.