Catering en corona

Corona en feest thuis

Vanaf 1 juni is het weer toegestaan om thuis meer dan drie gasten te ontvangen. Thuis is daaraan geen limiet verbonden. Wel geldt het dringend advies om de 1,5 meter in acht te houden, zowel binnenshuis als in de tuin.

Voor catering op kantoor, zaaltjes of openbare gelegenheden geldt allereerst een limiet van 30 gasten. Vanaf 1 juli wordt deze limiet mogelijk verhoogt naar 100 gasten.

Zie: Website rijksoverheid

Maatregelen Uitjethuis

Allereerst nemen we uiteraard de basis regels in acht. Zo geven wij geen hand, houden we 1,5 meter afstand en blijft een zieke kok/bediende thuis. (Ons team bestaat uit vele koks, er is altijd iemand die de partij kan overnemen). Uiteraard werken wij ook zo hygiënisch mogelijk.

Naast de basis regels hebben we bij de verschillende culinaire mogelijkheden ook aangepaste maatregelen genomen.

Diner aan tafel

Voor aanvang van het diner gaat de kok de tafel dekken, hierbij dienen de gasten nog niet aan tafel te zitten. De gerechten worden vervolgens niet op traditionele manier over de schouder uit geserveerd. Maar we serveren de gerechten op de hoek van de tafel (bij een klein gezelschap) of op een aparte tafel bij een groot gezelschap. De lege borden kunt u weer op de extra tafel zetten, waarna de kok de borden zal uithalen.

Wij leveren momenteel alleen dranken & wijnpakketten, incl. glaswerk. De dranken dient u zelf in te schenken.

Walking dinner

Bij een walking dinner worden de gerechten op aparte tafels geserveerd, uw gasten kunnen de gerechten zelf afhalen. De lege borden kunt u in daarvoor aangewezen plekken plaatsen, dit kan een aparte tafel zijn of lege kratten.

Barbecue of buffet

Bij een barbecue of buffet wordt u gevraagd per kleine groep na het buffet te komen en in de rij afstand te houden. De kok zal waar mogelijk voor u opscheppen. Wij stellen ook een (sta-)tafel met handgel op, waar uw gasten gebruik van kunnen maken.

Annulering bij ziekte, corona-verschijnselen.

Onze annuleringsvoorwaarden zijn aangepast. Tenzij anders afgesproken kunt u nu kosteloos annuleren tot 4 dagen voorafgaand aan de gelegenheid. Indien u of uw gasten binnen deze vier dagen toch nog ziek worden horen wij dat uiteraard graag zo snel mogelijk. Indien de kok nog geen inkopen heeft gedaan en/of nog geen voorbereidingen kunnen de annuleringskosten zo laag mogelijk blijven.