Catering en corona

Update: 12-10-2020

Door de corona-pandemie is erg onzeker welke maatregelen zullen gelden op welk moment. Dit brengt veel onzekerheid met zich mee voor u, maar ook voor de koks. Wij hanteren dan nu ook annuleringsvoorwaarden die voor beide partijen enige bescherming bieden.

Annuleringen

U kunt altijd kosteloos annuleren tot 14 dagen voorafgaand aan uw gelegenheid. Tot 5 dagen voorafgaand kunt u kosteloos uw gelegenheid verzetten naar een andere datum, u hoeft de datum niet direct vast te leggen, u krijgt hiervoor een voucher. Indien de kok akkoord geeft kunt u ook binnen de 5 dagen uw gelegenheid nog kosteloos verzetten naar een andere datum.

De kosten voor annuleringen binnen de termijn van 5 dagen kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.

Carona-maatregelen

Allereerst nemen we uiteraard de basis regels in acht. Zo geven wij geen hand, houden we 1,5 meter afstand en blijft een zieke kok/bediende thuis. (Ons team bestaat uit vele koks, er is altijd iemand die de partij kan overnemen). Uiteraard werken wij ook zo hygiƫnisch mogelijk.

Omdat elke thuissituatie anders is worden de te nemen maatregelen in overleg met de kok zelf besproken. Zo kan er bijvoorbeeld er voor gekozen worden om de borden niet op traditionele manier over de schouder uit te serveren. Maar bijvoorbeeld op de hoek van de tafel (bij een klein gezelschap) of op een aparte tafel bij een groot gezelschap.