Catering Noord-Holland

Sinds begin 2012 heeft Ruud Kuhnen zich aangesloten bij UitjeThuis. Sindsdien verzorgt hij als privekok catering in Noord-Holland bij mensen thuis, bij bedrijven en op unieke locaties; van Heerhugowaard, Alkmaar tot Purmerend en Volendam, van Hoorn, Enkhuizen tot aan Schagen en Den Helder.

Ruud heeft al ruim 30 jaar ervaring in de Horeca, hij heeft in diverse restaurants en hotels gewerkt in binnen- en buitenland. Daarnaast rund hij een tapas bezorg service en in Heerhugowaard.
ook al jaren zijn eigen catering bedrijf: Lekker enzo! Waarvan uit hij Kook-work-shops en bezorgservice verleend.

Het culinair  diner dat Ruud bij u thuis maakt is volledig afgestemd op uw wensen. Zo wordt het menu in samenspraak opgesteld. Maar ook bediening is afgestemd op uw behoeftes; formeel of informeel. Zo wordt desgewenst bij elk gerecht uitleg gegeven. Ook de aankleding kan verzorgd worden, wilt u een tuinfeest met tent, statafels, borden bestek, ook dat regelt Ruud voor u.

De catering van Uitjethuis kent een uniek karakter, de gerechten worden zo vers mogelijk op locatie bereidt en alles is huisgemaakt. Onze prijzen zijn daarom dan ook altijd inclusief kok en eventueel bediening.

UitjeThuis kent een uitgebreid assortiment culinaire mogelijkheden, u kunt bij ons terecht voor de catering van uw:

Meer gangen diners | Walking dinner | Tapas | Barbecue | Ontbijt & Lunch | Diverse buffetten |Borrelhapjes

De kosten van onze catering zijn overzichtelijk, u betaald een vast bedrag per persoon + startkosten per evenement. De prijs is dan inclusief kok en eventueel bediening, maar ook inclusief servies, bestek, linnen en eventueel chavingsdishe(s), buffettafel(s) en barbecue(s).