Kerst catering 2020

Geen zin om met kerst zelf uren in de keuken staan? Liever de supermarkt vermijden met de kerst? Wij kunnen u ook van dienst zijn met de kerstdagen. De kok en evt. bediening komen uw kerstdiner aan huis verzorgen. Vanaf 6 personen, beschikbaarheid op aanvraag.

I.v.m. corona hanteren wij aangepasten voorwaarden en werkwijze, voor meer informatie zie: corona & catering.

Dit jaar bieden wij ook kerstpakketten / arrangementen aan waarmee u culinair volledig voorzien bent met de kerst. Heerlijke versnaperingen voor het kerstontbijt, een kerstborrel en uiteraard ook voor het kerstdiner. Dit pakket wordt aan huis wordt door uw lokale kok bereidt en persoonlijk aan huis bezorgt, vanaf 2 personen. Bestel dit arrangement op: www.kerstpakketaanhuis.nl (Deze website is nog in ontwikkeling)

Kok aan huis met de kerst

Zoals u gewend bent kunt u uiteraard met de kerst ook een een kok aan huis reserveren. De kok (en eventueel bediening) komt uw kerstdiner volledig aan huis verzorgen. De tafel wordt netjes voor u opgemaakt en de kerstelijke gerechten op locatie bereidt en uitgeserveerd aan u en uw gasten.

Menu, diëten en allergieën

Onderstaand treft u ons kerstmenu, wij hebben dit jaar een vijf gangen diner, dat desgewenst aangevuld kan worden met een kaasplankje . Heeft u gasten die gebonden zijn aan een allergie of dieet dan kunnen wij voor hen aangepaste gerechten serveren. Bij de meeste gerechten heeft u ook al de keus tussen verschillende opties.

MENU KERSTDINER

*Bij het diner is knapperig brood met zeewierboter en abrikozentapenade inbegrepen.

Aperitief plank
Plank met knapperig brood met o.a. zeewierboter, abrikozentapenade, huisgerookte eendenborst, gedroogde ham, paté, gemarineerde paddenstoelen, geglaceerde kastanjes en steenfruit.

***

Voorgerecht
Tartaar van rode bietjes met granny smith, mierikswortel en walnoten. Naar wens met gerookte paling of geitenkaas in een krokant jasje.

***

Tussengerecht
Pittige pompoensoep met kokosmelk, naar wens te garneren met gegrilde kalkoen en amandelen.

***

Hoofdgerecht
Sukade van hert gestoofd in bockbier, met kruidkoek, paddenstoelen, cranberries en tijm.
of
Gebakken kabeljauw met beurre noisette
of
Vegetarisch pasteitje met wintergroentes, paddenstoelen, noten en cranberrycompote.

* Het hoofdgerecht wordt geserveerd met geroosterde aardappel, wortel en pastinaak, stoofpeertjes en spruitjes.

***

Grand dessert
Bestaande uit crumble van kersen en bramen, brownies met zoute karamel, huisgemaakt roomijs en bavarois van tonkabonen met een coulis van sinaasappel.

Bereken uw prijs