Over ons

Wie zijn wij?

Chefkok: Sido Sinnema

Geboortedatum: 22-08-1981
Favoriete keuken: Nederlands, Mediterraan en Braziliaans.

Hoewel hij psychologie en filosofie heeft gestudeerd doet hij niet liever dan koken. Vanaf jongs af aan stond hij al graag in de keuken van zijn ouders, waar met biologische groenten uit eigen tuin werd gekookt. Toen zijn collega met het idee van een kok-aan-huis onderneming kwam, greep Sido deze mogelijkheid met beide handen aan.

Het fungeren als privekok aan huis is heerlijk, je kan je volledig richten op de wensen van het gezelschap waarvoor je kookt. Daarnaast kom je in een verscheidenheid aan huishoudens en locatie’s, wat enig aanpassingsvermogen en flexibiliteit vergt, dat past bij mij.

Sido blijft altijd goed op de hoogte van de laatste culinaire ontwikkelen. Desondanks staan traditionaliteit en smaakbeleving bij hem voorop.

Gastheer: Martijn Hendriks

Geboortedatum: 24-08-1983

Gastvrijheid staat bij hem hoog in het vaandel, daarom kwam hij met het idee van UitjeThuis. Martijn heeft de Middelbare Hotelschool afgerond en stages gelopen in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft hij gewerkt bij diverse hotels en restaurants.

Als gastheer bij UitjeThuis heb je één groep die je bediend. Daardoor ontstaat er een nauwere band met de gasten, er is meer ruimte voor een gesprekje of wat humor. Achteraf horen wij ook vaak dat de gasten dat zeer waarderen.

Naast uitstekend gastheer is Martijn ook een puike privekok, hij staat ook graag in de keuken.
[/expand]

Laat een reactie achter