Uw eigen vestiging?

TIP: Bent u reeds freelance kok, restaurateur of eigenaar van een broodjeshuis dan is er nu ook de mogelijk om op provisiebasis (8,5%) opdrachten uit te voeren in naam van UitjeThuis. Ook voor de regio’s waar we al een vestiging hebben. Meld je aan, door een mail te sturen met CV naar info@uitjethuis.nl

Franchise catering

UitjeThuis is opgericht in 2007 vanuit een passie voor eten & drinken. De insteek was om luxe diners bij mensen thuis te koken en bedienen. Inmiddels verzorgen wij ook de luxe catering van tapas-avonden, barbecues, en buffetten. In de loop van de jaren kregen wij steeds meer aanvragen uit de rest van het land. In 2012 hebben we besloten om onze formule ook beschikbaar te stellen aan andere startende of reeds gevestigde ondernemers.

Een Uitjethuis franchise kan een prima aanvulling zijn op uw eigen restaurant, broodjeshuis of cateringwerkzaamheden. Maar ook voor starters op de arbeidsmarkt is het een ideale mogelijkheid om met beperkte eigen middelen en kennis een up-to-date kokaanhuisbedrijf te exploiteren.

Het groostse voordeel van onze franchise-formule is dat er lage kosten aan verbonden zijn en daardoor weinig risico. Daarnaast heeft de franchisenemer meer tijd voor het primaire proces, omdat het boekhoudsysteem, de website, advertentie ontwikkeling en beheer, correspondentie-middelen, etc. al gefaciliteerd zijn. Ook bieden wij u als franchisenemer begeleiding, ondersteuning en advies in de ruimste zin van het woord.

Uw voordeel op een rijtje:
Direct aan de slag met een eigen onderneming.
• Gebruik maken van een reeds gevestigde handelsnaam UitjeThuis
• Patent op uw eigen regio
• Geen investeringen voor het opzetten van eigen website
• Wij steken veel tijd in zoekmachine optimalisatie
• Geen investeringen vereist ten behoeve van internetmarketing
• Geen investeringen in design logo, promotiemateriaal en correspondentiemiddelen
• Volledige begeleiding bij het opzetten van de onderneming
Boekhoudsysteem wordt optioneel gefaciliteerd
• Horeca advies en samenwerking
• Gezamenlijke inkoopvoordelen bij de groothandel

Entree-Fee: € 150,-
Maandelijkse Fee: € 75,-
Excl. btw

Wij garanderen een omzet van €13000,- per jaar. Wordt dit niet gehaald, dan wordt de fee naar ratio terugbetaald. Zie onderstaande brochure.


Voor meer informatie & tarieven bekijk onze brochure:
Franchise-brochure 2014
(Wilt u de brochure opslaan op uw eigen computer, gebruik dan de rechtermuisknop en klik op ‘Doel opslaan als…’.)


Bent u geïnteresseerd in onze franchise catering formule? Stuur dan een email, met CV naar: info@uitjethuis.nl