Na-zomeren

Na-zomeren

Heerlijk  zo’n mooie nazomer! De herfst gerechten kunnen nog even op zich laten wachten. Dus hierbij een paar tips voor de culinaire invulling van uw gelegenheid passend bij deze nazomer.

Nog niet uit gebarbecued? Het kan nog steeds….eigenlijk kan de barbecue het hele jaar door…in de winter hebben wij zelfs een heuse winterbarbecue. Maar voor nu, kan ons Mexicaans/Amerikaans georiënteerde zomer barbecue nog steeds. U dient er wel rekening mee te houden dat de zon wat vroeger ondergaat, plan u barbecue dan ook wat vroeger op de dag of zorg voor goede verlichting en wellicht enige verwarming in de avonduren.

Ons Spaans buffet is ook uitermate geschikt voor de nazomer. De simpele, maar oh zo lekkere basis ingrediënten van de mediterrane keuken hebben nu de meeste smaak. Denk aan Tomaten en courgettes. Daarnaast worden de olijven, vijgen en pompoenen nu geoogst. Ingrediënten die wij volop gebruiken in ons Spaans buffet.